Cuphead PC, PS4, SW, XBOXONE

A Cuphead egy egyedül és kooperatív módban is játszható run & gun játék, ami hangsúlyozottan épít a főellenség-harcokra. Az 1930-as évek rajzfilmjei ihlették.

Itt a Unity átdolgozott terveinek hivatalos változata

A cég hivatalos formában is közölte a tervük finomított és csiszolt változatát, ami ugyan sokat javult az eredeti elképzelésekhez képest, de a céggel szembeni bizalmatlanságon nem valószínű, hogy javít.

Részletek szivárogtak ki a Unity újradolgozott tervéből

Ha igaznak bizonyul a kijutott infó, akkor máris egy barátibb rendszerről van szó, bár hivatalosat egyelőre még nem közöltek a grafikus motort fejlesztő cég részéről.

Íme, a BAFTA Games Awards jelöltjei

Úgy tűnik, nem gyűjtött még elég díjat a God of War: Ragnarök. A Sony Santa Monica alkotását 18 kategóriából 11 díjra jelölték, de tisztességes képviseletet kapott az Elden Ring, a Stray és a Tunic is.

Íme, a 2023-as DICE Awards nyertesei

Lezajlott a 26. Design Innovate Communicate Entertain Awards rendezvénye, lássuk a nyerteseket!

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Túl a kétmillión a Cuphead kiegészítője

A Cuphead nyáron megjelent DLC-je óriási népszerűségnek örvend, már több, mint 2 millióan fizettek be rá.

Tarolt az Elden Ring az idei Golden Joystick Awardson

Idén már negyvenedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, ahol a játékosok szavazhatták meg az elmúlt év legjobb játékait.

Fizikai kiadást kap a Cuphead

Hamarosan már fizikai formában is megvásárolhatjuk a Cupheadet, a szerencsésebbek pedig még a gyűjtői kiadást is megszerezhetik.

Már egymillióan fizettek be a Cuphead kiegészítőjére

Két héttel ezelőtt végre belekóstolhattunk abba, ami hosszú éveken át főtt a Studio MDHR boszorkánykonyhájában: a Cupheadet lezáró kiegészítőbe. A The Delicious Last Course-ra máris egymillióan voltak kíváncsiak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten már ráfordulunk a júliusra, akad azonban néhány érdekesség a hónap utolsó napjaira is. Szokásunkhoz híven listába szedtük az újdonságokat.