Cuphead PC, XBOXONE

A Cuphead egy egyedül és kooperatív módban is játszható run & gun játék, ami hangsúlyozottan épít a főellenség-harcokra. Az 1930-as évek rajzfilmjei ihlették.
Típus:

E3 2021: The Cuphead Show! - színre lép King Dice

A Netflix Geeked Week műsoráról nem hiányozhatott a The Cuphead Show! sem, a két főszereplőnk helyett azonban ezúttal az egyik ellenlábasuk fürödhetett meg a rivaldafényben. Lássuk, hogy fest a vásznon King Dice!

Továbbra sem jelenik meg a Cuphead DLC-je

Cuphead és Mugman kalandjainak folytatása még mindig várat magára. A The Delicious Last Course címre keresztelt kiegészítőt eredetileg 2019-re ígérték, de a 2020-as megjelenésből sem lesz semmi.

Frissítve: PlayStation 4-re is érkezik a Cuphead?

Nagyon úgy néz ki, hogy három év után a Sony konzoljára is ellátogat minden idők egyik legstílusosabb indie játéka, a Cuphead. A PlayStation Store áruházban bukott le a játék egy idő előtt felkerült adatlap miatt.

Mozgásban a The Cuphead Show

Javában készül már a Netflix gondozásában készülő Cuphead-sorozat, ma pedig el is csíphetünk belőle néhány jelenetet. Cuphead és Mugman beszélő szerepet is kapnak, így megismerkedhetünk az őket alakítő színészekkel is.

Rajongói rövidfilmet kapott a Cuphead

A Netflix berkein belül már készülőben van a játék alapján megálmodott rajzfilmsorozat, viszont a premier dátuma egyelőre nem ismert. Ezzel szemben a Davy Productions által készített alkotást már végig is nézhetjük.

Cuphead - mostantól már a Teslákban is

Megérkezett a Tesla-autók legújabb rendszerfrissítése, mely számos újdonsággal teszi szórakoztatóbbá az autóban töltött időt. A frissen debütált Spotify mellett újabb videojátékoknak is helyet szorítottak benne.

Cuphead - túl a 4 millión

Úgy néz ki, hogy Studio MDHR alkotása nem lassít senki kedvéért sem; tegnap még éppen csak bejelentették a Cuphead saját rajzfilm-sorozatát, ma pedig már hivatalosan is átlépte a cím a 4 milliós eladási mérföldkövet.

Saját rajzfilmsorozatot kap a Cuphead

The Cuphead Show! Ezen a címen találjuk majd meg a Netflixen az eredetileg is rajzfilmnek megálmodott videojáték mintájára készülő animációs sorozatot. A projektet maguk a játék készítői felügyelik majd.

Csak jövőre jön a Cuphead DLC-je

Egy évvel ezelőtt mutatkozott be a Cuphead The Delicious Last Course névre keresztelt kiegészítője, az eredetileg 2019-re datált csomagra azonban kénytelenek leszünk jövő évig várni. Kaptunk viszont egy rövid kedvcsinálót!

A Tesla autóiba költözik a Cuphead

Reméljük, hogy senki nem fog az árokba hajtani, ha az autójában ülve pórul jár a Cuphead egyik idegőrlően nehéz bossharca alatt! A nyár végére három Tesla-modell is támogatja majd a Studio MDHR nagyszerű játékát.