Cuphead PC, PS4, SW, XBOXONE

A Cuphead egy egyedül és kooperatív módban is játszható run & gun játék, ami hangsúlyozottan épít a főellenség-harcokra. Az 1930-as évek rajzfilmjei ihlették.

Felsorakoznak a DICE Awards idei jelöltjei

Idén huszonhatodik alkalommal nevezik ki a Design Innovate Communicate Entertain Awards győzteseit. A 2023-as gála jelöltjei már felsorakoztak, máris mutatjuk őket!

Túl a kétmillión a Cuphead kiegészítője

A Cuphead nyáron megjelent DLC-je óriási népszerűségnek örvend, már több, mint 2 millióan fizettek be rá.

Tarolt az Elden Ring az idei Golden Joystick Awardson

Idén már negyvenedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, ahol a játékosok szavazhatták meg az elmúlt év legjobb játékait.

Fizikai kiadást kap a Cuphead

Hamarosan már fizikai formában is megvásárolhatjuk a Cupheadet, a szerencsésebbek pedig még a gyűjtői kiadást is megszerezhetik.

Már egymillióan fizettek be a Cuphead kiegészítőjére

Két héttel ezelőtt végre belekóstolhattunk abba, ami hosszú éveken át főtt a Studio MDHR boszorkánykonyhájában: a Cupheadet lezáró kiegészítőbe. A The Delicious Last Course-ra máris egymillióan voltak kíváncsiak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten már ráfordulunk a júliusra, akad azonban néhány érdekesség a hónap utolsó napjaira is. Szokásunkhoz híven listába szedtük az újdonságokat.

SGF 2022: Itt nézheted vissza a Tribeca Games Showcase-t

Többek között mozgásban láthattuk az A Plague Tale: Requiem és a Cuphead: The Delicious Last Course játékokat is.

SGF 2022: Friss traileren Csészefej és Bögrearc legújabb animációs kalandja

A közönség számára csak pár hete derült ki, hogy tényleg érkezik a The Cuphead Show! második évada, amibe ma pillanthatunk bele elsőként. Annyi biztos, hogy Kanna bácsi ezúttal sem sziesztázhat.

SGF 2022: Cuphead - akcióban Ms. Chalice

Hamarosan végre belekóstolhatunk a Cuphead ízletes, utolsó fogásába, hiszen karnyújtásnyira a The Delicious Last Course DLC. Az új előzetesben Ms. Chalice-t láthatjuk egy jeges harcban.

SGF 2022: Főleg már bejelentett játékokkal foglalkozik a Summer Game Fest Showcase

Geoff Keighley azt kéri a Summer Game Fest idei műsorát váróktól, hogy ne támasszanak túl nagy elvásárokat. Habár lesznek új bejelentések, a csütörtöki műsor elsősorban már ismert játékokra fog koncentrálni.