Megint olcsóbb lett az Xbox One

  • Írta: Shifty
  • 2016. július 25.
  • Akció
Link másolása
Alig egy hét van már csak hátra a karcsúsított Xbox One S megjelenéséig, így a Microsoft három hónap leforgása alatt harmadjára is csökkenti az alapmodell fogyasztói árát. Reméljük, hazánkban is új árcédulát kap a konzol!

A Microsoft még az Xbox One S augusztusi premierje előtt szeretne megszabadulni a raktáron lévő alapmodellektől, így május óta már harmadik alkalommal csökkentette annak árát. Két hónappal ezelőtt 299 dollárba, múlt hónapban pedig már 279 dollárba került az 500 GB-os modell. A mostani árnyisszantással további 30 dollárt faragtak a jelenlegi árcédulából, vagyis jelenleg 249 dollárért vásárolható meg a sima Xbox One.

A döntés persze érthető, hiszen augusztus 2-án mutatkozik be az idei E3-on leleplezett Xbox One S. A karcsúbb, csinosabb külsőt és hatékonyabb belsőt kapott konzol többek között 4K-s videók lejátszására is alkalmas lesz. A 2 TB-os változat 399 dollárba fog kerülni, míg a kisebb, 1 TB-os és 500 gigás kiadások csak később érkeznek, de pontos dátumot ezek még nem kaptak.

32.
32.
Hunszi
Nagyon durva, az XBOX One lassan a 360 szintjére esik, én Erdélyben lakom, az egyik romániai üzletlánc most akciót hírdetett az összes XBOX-ra és a bundelekre is. Egy alapcsomagot most kapaszkodjatok meg átszámítva forintba 60.000ért !!!! lehet kapni nálunkfelé. Jelenleg a legolcsóbb PS4 és a XBONE között 35.000FT különbség van. Komolyan, bármennyire is sokkal jobban szimpatizálok a PS4el, azért nagyon durván elgondolkodtam most egy Boxon.
30.
30.
s4jtqkac
Remek, pont lejárt a garancia a mostanin, ha így folytatódik az árcsökkenés lehet, h ezt becserélem egy brand newra. Igazából a slimtöl kicsit tartok, hogy hosszútávon befütené nekem a nappalit.
22.
22.
Aanash
Ennek én csak örülök, úgyis nagyrészt csak a Destiny miatt lesz konzolom egyszer valamikor:)
Innentől kezdve az hogy Ps4 vagy Xbox One nekem tökmindegy:)
19.
19.
Norbiii
#16: Na végre valaki aki tudja, hogy mire is gondoltam, és mit gondolok erről! Így van Yanez, egyetértek minden szavaddal! :) .)

szejkonak ezért veszünk egy ps1-et és azt kell nyüstölnie a ps4 helyett 2 hónapig. .d.
11.
11.
PaprikaJancsi
#10: Pontosabban a felbontást.
10.
10.
PaprikaJancsi
#8: De egy minimálisan szebb lesz, mert kevesebbszer kell pl. A GoW4-nél visszavenni a textúrát.
9.
9.
Norbiii
#8: Köszönöm az információt, igen, én is így látom, jók lesznek ezek is. Az árcsökkenéseknek komolyan nagyon örülök. :)
8.
8.
deso
#7: Az S-nek semmivel nem lesz szebb képe mint a sima One-nak, még a Scorpiora is azt mondták, hogy csak 4K tv-n lesz látható különbség. Tehát aki nem akar 4K-ban filmeket nézegetni, annak tökéletes választás még mindig a régi One.
7.
7.
Norbiii
HD tévém van, és még évekig hd tévém lesz, így nekem tökéletes lenne egy régebbi típus is, ezért is örülök minden árcsökkenésnek. Grafika már ezeken is brutális, szerintem annyival jobb és szebb látványt nem fognak majd nyújtani az újabb típusok, hogy nekem ezek ne lennének jók! A lényeg a játék, és amíg jönnek majd rá játékok, addig nincs baj, mert ez a lényeg! :)
6.
6.
McDuff
Amúgy a régi modellek gyártása ezzel le is áll? Erről tud vki vmit? Lehet "vóóótmáá" csak elsiklottam felette...
5.
5.
Norbiii
Nyugodtan jöjjenek csak az újabb modellek, legalább csökkennek, csökkenhetnek az árak, és akkor előbb-utóbb nekem is lehet egy Ps4-em. Xbox One-t is érdemes lehet vásárolni. Nagy fociszeretőként, most egy fifás Xbox 80 ezerért jó, jobb ár!
4.
4.
dante92
Wow! Ha 280-al számolok, akkor 70k az ára, ami nem is annyira rossz. De amúgy igen, ha van egy erös PC-d, akkor felesleges beruházni rá. Sajnos...
3.
3.
#1: Én pont a napokban gondolkodtam el rajta, hogy a Gears of Warok és Halok miatt érdemes lenne behúzni egyet a PS4 mellé. Semmi más, csakis ezek a játékok hiányoznak a PlayStationről... :(
2.
2.
dcba
#1: Van rajta tartalom, csak nem PC melle, hanem PC helyett kell megvenni es akkor olcson egy alternativa jatekra, olyanoknak akiket nem zavar a 30 fps es a 1080p alatti felbontas. Nem mindenkinek van penze egy gamer PC-re.
1.
1.
user101
Kezd nagyon süllyedni ez a hajó... Tök mindegy mennyire olcsó maga a konzol, ha nincs rá tartalom, porfogónak a tégla is pont ugyanolyan jó ... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...