Új Valve játékok: Team Fortress 2 és Portal

  • Írta: Daks
  • 2006. július 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Valve tegnap egy nyílt levél formájában megerősítette a Half-Life 2 Xbox 360-as és PS3-as változatát, de a legnagyobb hír, hogy két új játékot is bejelentett.
A Valve tegnap egy nyílt levél formájában megerősítette a Half-Life 2 Xbox 360-as és PS3-as változatát, de a legnagyobb hír, hogy két új játékot is bejelentett.

Az egyik új játék a régebben már leállított de most újra csatasorba álló Team Fortress 2, mely rajzfilmes grafikájával és izgalmas hangulatával valószínüleg minden Steam-es felhasználó nagy kedvence lesz. A Team Fortress folytatásán kívül tegnap bemutatatták még a Portal-t is, melyról igen keveset árultak el, de annyit ígérnek, hogy nagyon élvezetes lesz majd, többek közt az új gravitációs fegyvernek köszönhetően is. A két új játék a Steam-ről lesz letölthető, de akik megvásárolják majd a dobozos Half-Life 2: Episode Two-t, azok CD mellékletként hozzájutnak majd ezekhez is. Végső mai Valve hírünk, hogy immáron tuti biztos, hogy lesz a Half-Life 2-nek és az Episode-oknak Xbox 360-as és Playstation 3-as változata, a jövő dobozos kiszerelései pedig tartalmazni fogják majd az új patcheket is - megkönnyítve ezzel a Steam terhelését és az emberek életét. Ennyi jó hírt egy estére...
4.
4.
Ca$h
Valve-os rácok istenek. Az X360-osok mindent egybe megkapnak majd... KIRA! :)))
3.
3.
wasaby44
Hülye valve nyalják ki!
2.
2.
Myko Alto
Hajaj... lehet csak én vagyok vele így, de nekem nem jön annyira ez a cartoon style ehhez a TF2höz :(
1.
1.
General Thomas
nekem rögötn a Postal ugrott be erről :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...