PES 2017 - exkluzív szerződés az FC Barcelonával

Link másolása
A Konami és az FC Barcelona bejelentette, hogy exkluzív szerződést kötöttek, melyből a PES 2017-játékosok profitálhatnak majd. Három évig csak a japán kiadó focis játékában lesz látható a Camp Nou stadion.

A Konami és az FC Barelona szoros együttműködésének köszönhetően három évig csak a PES-játékokban lesz látható a klub stadionja, a Camp Nou. A japán kiadó ígéretei szerint a csapat sztárjátékosainak digitális másai is több odafigyelést kapnak, valamint a myClub mód tartalmazni fogja a csapat legendás játékosait. Emellett az igazi Camp Nouban a Konami-reklámoknak és -zászlóknak is helyet szorítanak.

A bejelentés alakalmából egy új trailer is érkezett, melyben természetesen a legendás csapat kapta a főszerepet, íme:

13.
13.
delphijos
Gyanítom ezért nem Messi lesz már a Fifa borítóján. Nem azért mert annyira újítani akarnak....
12.
12.
respectpele10
#11: Már van 1-2 kamerás, E3-as.
11.
11.
Beniciodeltoro
#10: Plussz sztori mód.
Nézném már a gameplayeket.
10.
10.
Hunszi
Barca licensz ide tova...a FIFA az idei motor cserével megvesz mindenkit kilóra
9.
9.
Edgar26
Nálam jobban kevesen imádták a PESt, de valahol elveszítettek. 4 éve már csak a Fifat nyomom, egyszerűen nem kedvelem a PESt, pedig minden évben megpróbálom újra megszeretni. A FIFA sem tökéletes, sőt, de mégis jobban élvezem. Ha kicsit lassabb lenne a játékmenet és nem a fuss-indíts-cselezz-lőjj dominálna, hanem egy kicsit lehetne taktikázni és passzolni akkor tökéletes lenne számomra a játék. A PES lassabb, de a mozgások, a legfőképp a lövések animációja nagyon nem tetszik. A licence kérdés még mindig fájó, de ha minden más rendben lenne nyomnám én is. Szóval idén is FIFA lesz, nagy dolognak kellene történnie, hogy a PESt vegyem.
7.
7.
Beniciodeltoro
#5: Szerintem a PES 16 már vállalható, a 17 nem lesz szarabb, és Fifa után jó betenni a PES-t ha már annyira unjuk a buzulást az öregek otthonában (Fifa) de az öregek otthonában van liszensz, ott már úgy mozognak mint az életben csak slow motionban, ha ezen változtatnak, vagy jól kalibrálják a gameplay sebességét akkor a fifa is jobb lesz.
A Fifában nem rúgsz olyan kapás lövéseket mint a PES-ben amikor mindent a gépre bízol, ezért azon is jó lenne javítani, mert képesek 5 méterről az égbe lőni....én szeretem félmanuálra állítani mindegyiket, mert manuálon olyan mint ha direkt szopatna.
6.
6.
Yanez
#4: Minek, ha az egyikkel is elvan az ember? Ezek fociszimulatorok, nem pedig zoknik.
5.
5.
Norbiii
#4: "Aki a focit szereti az PES-t is vesz és Fifát is"

Szerintem ez nem igaz! Én aztán imádom a focit, de nem mindig volt meg egyszerre a fifa és a pes! SNES-en a PES előddel toltam, majd PC-n Fifa, majd ps2ön fifa és egyszerre pes. ps3-an meg eddig csak fifát, és most pár hónapja inkább a pes16-al játszom, de van fifa 15öm is.
4.
4.
Beniciodeltoro
#1: Aki a focit szereti az PES-t is vesz és Fifát is.
Az a gyanúm sokat nem változik a gameplay, a lelátóra kíváncsi leszek hány pixelből pakolták össze a közönséget, mert szarul nézett ki.
Ráadásul ez az exkluzivitás azt sugallja hogy basztak hozzá nyúlni a játékhoz.
A PES-nél nem lenne rossz ha a karrier módot csapatként is lehetne irányítani, és nem csak a csókát.
3.
3.
Yanez
#2: Aztan visszavagna az EA, elintezne, hogy csak a Fifa-ban legyen labda.
2.
2.
strike19
Az lenne a kemény ha a csapat csak PES-be szerepelhetne.
EA-nek nem engednék ,hogy FIFÁ-ba a benne legyen a FC Barcelona.
Az lenne az igazi exclusívitás.
:D
1.
1.
Yanez
A fene a marketingbe! Nem mondom, hogy nem kell, mert mindenkepp kell ez is, csak amikor ilyen dolgokat csinalnak egy jatekban, folyton az kattan be az agyamba, hogy milyen jo lett volna meg ezt az erofeszitest (is) a jatekra forditani. Amugy komolyan elgondolkodtam, hogy iden melyikre ujitsak be: tovabbra is Fifa, vagy terjek vissza a jo oreg PES-hez. A PES sokat fejlodott es mostanra ismet egy korrekt jatek lett belole. A Fifa pedig sztori moddal jon, plusz az eredmenyeim. Dilemma a javabol! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...