Megjelent a We Happy Few korai változata

Link másolása
Ahogy azt a múlt hónapban a Compulsion Games megígérte, mától elérhető a We Happy Few korai hozzáférésű változata a Steam Early Access, valamint az Xbox Store Game Preview és a GOG Games in Development keretein belül.

Megérkezett a Compulsion Games egyedi játéka, a We Happy Few, igaz, ez még nem a teljes változat. A cím egyelőre csak a Steam Early Access, az Xbox Store Game Preview, valamint a GOG Games in Development keretein belül érhető el.

A fejlesztők tájékoztatása szerint a korai hozzáférésű kiadásban nem lesz elérhető a sztorimód, viszont a játék alapmechanikái kipróbálhatóak. Az ígéretek szerint fél-egy év múlva várható a teljes változat, azonban ez drágább lesz, mint a mostani kiadás. Egy új trailer is érkezett, ezt alább megnézhetitek:

19.
19.
Macifasz
#18: Na igen, ez a másik fele. :-D Ha már az alapok nem mennek neki, akkor ilyen dolgokban nem is várom el, hogy otthon legyen. :-D Amúgy nem idegelem én magam egyátalán, annak ellenére sem, hogy próbálok vele mindig emberibb hangnemet és stílust megengedni, aminek mindig ugyan az a vége...:-D A srác reménytelen eset, az ilyeneken én már nem tudok idegeskedni.
18.
18.
#17: " Nem azért ilyen, mert ennyire képesek, hanem mert ilyenre akartál megteremteni ezt a világot és a benne lévő karaktereket."

Azért én hozzátenném még, hogy indie lévén, plusz a kickstarterről befolyt pénzt figyelembe véve valószínűleg mérlegelték, hogy mennyire lesznek képesek, és az alapján építették fel a végleges koncepciót. (Bár a legelső látnivalók fényében már eleve azt célozták meg, ahogy a játék most fest.) Ezzel szemben a Naughty Dog-nak nem lehetett különösebb nehéz dolga úgy, hogy a Sony csillió számra tömi beléjük a dollárokat, hogy tényleg jól nézzen ki az az Uncharted. Na ez az, amit ő sosem fog megérteni, mint ahogy mást sem, úgyhogy fölösleges győzködni, csak magadat idegeled. :)
14.
14.
Macifasz
#12: No para, Seggeszkit nem zavarják az ilyen apróságok, mivel fogalma sincs a műfajokról és azok sajátosságairól. Az X-Com 2-őt is rendszeresen az Uncharted 4-hez hasonlította annó mind játékmenetben, mind grafikában, és egyszerűen nem volt képes megérteni a kis drága, hogy ez miért oltári nagy faxság a részéről. :-D Sőt, a kedvencem, amikor úgy használta az "UC4-nél jelenleg nincs szebb játék a piacon" kijelentést, hogy még hónapok voltak hátra a megjelenéséig. :-D
13.
13.
Necreon
#6: Igen, ez egy igénytelen szar lusta fejlesztőcsapat aki le akar húzni téged. Pont téged.

Mialatt gondolkodsz valami frappáns beszóláson, próbáld feldolgozni az early access agyaddal hogy mit jelent az early access.
12.
12.
Necreon
#5: Ez most komoly? Tartják a megjelenést de tesztelési célokra korai változat is elérhető, és te ezért látatlanban a végleges verziót húzod le meg küldöd melegebb éghajlatra a fejlesztőket?

Nem tudom eldönteni melyik öntelt a hülyébb, te, vagy aki egy kis indie stúdió épp csak budget árkatóriás early access projectjét az Uncharted 4-hez hasonlítja.
11.
11.
PaprikaJancsi
#9: Az smink nem pedig maszk. Én is végig azt hittem, de van egy real life videó, és ott a hapsin teljesen látszik, hogy csak egy smink van. Szerintem a grafika miatt tűnik úgy, mert ha megfigyeled semmi nem tartaná ha maszk lenne.
10.
10.
deso
Leszedtem de 15 perc játék után abbahagytam. Nekem nem jött be.
6.
6.
user101
Azért az már tényleg nagy szó, ha valami rosszabb karakter és animációs modellekkel dolgozik, mint az uc4. Konkrétan sírógörcsöt kapok attól, hogy ha nem pontosal hátulról kapok el valakit akkor arra is lusták voltak, hogy lemodellezenek egy oldal lépést, nem, inkább csúszik a karakter másfél métert oldara. Vagy, hogy sokszor olyan érzésem van , hogy semmilyen kontextusban nincs a modell a tereppel, mintha lebegne és csúszna a talajon. Azt gondolom, ha valamiben, hát a karaktereiben nem etalon a játék...
5.
5.
dcba
Ez most nem komoly? Eddig is early accesskent volt bejelentve? Tokre vartam mar, de en tuti nem veszem meg felkeszen. Akkor kapjak be, majd jo lesz ez 2 ev mulva 5 fontert egy salen.
3.
3.
#2: Gondolom jó pár óra játékra alapozva mondod ezt is.
2.
2.
logic5
Bioshock feeling jól elb@szv@... Ez ennyi.. Már most halálra van ítélve. Graf 0, játékmenet 0....
1.
1.
Eragon51
30 € egy demoért? biztos csak úgy kapkodnak érte :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...