Részletek a Rainbow Six: Siege új DLC-jéről

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 27.
  • Videó
Egy hét múlva érkezik a Rainbow Six: Siege következő nagy frissítése, az Operation Skull Rain, melyben a brazil terrorelhárító csoport kapja a főszerepet. A csomagban két operátort és egy új térképet találunk.

A Ubisoft legfrissebb blogbejegyzésében árult el pár részletet a Rainbow Six: Siege következő bővítményéről, az Operation Skull Rainről. Hasonlóan az előző DLC-hez, ez is két új operátort és egy térképet tartalmaz. Ez utóbbi a brazil favela lesz, amely az ígéretek szerint az eddigi "legnagyobb rombolható térkép".

Ami az új karaktereket illeti, mindketten a brazil Batalhão de Operações Policiais Especiais (BOPE) tagjai. Caveira egy védő, elsődleges fegyvere az M12 vagy a SPAS-15, míg másodlagos csúzlija a PRB92. C4-et vagy szögesdrótot cipelhet magával, és van egy Silent Step névre keresztelt képessége, amivel közelebb lopakodhat az ellenséghez, kihallgathatja őket, így a helyzetükre is fény derül.

Támadókarakterünk Capitão, aki egy M-249-et vagy egy PARA-308-at cipel magával, másodlagos fegyvere pedig egy PRB92. Ezen kívül egy repeszgránátot vagy egy kábítógránátot vihet magával, és egy számszeríjat, amivel kábító vesszőket, vagy apró füstgránátokat lőhet ki.

Ezen kívül változás, hogy a már vesztesre álló csapatok közös megegyezéssel feladhatják a meccset, illetve debütál a Tactical Realism játékmód is, ami megszünteti az ölések megerősítését, illetve a HUD-ot is jelentősen lecsupaszítja, és a tárak menedzselése is realisztikusabb lesz.

Az Operation Skull Rain augusztus 2-án érkezik, a térkép ingyenes lesz az alapjáték tulajdonosai számára, míg a szezonbérletesek azonnal megkapják az új operátorokat. A többiek csak egy héttel később vásárolhatják meg őket ingame kredittel.

4.
lacika4817
https://vid.me/sZmi-OPERATOR VIDEO
3.
s4jtqkac
Szerintem baromi jó és izgalmas játék ez, csak a matchmaking ne lenne f@ckin' broken..
2.
Inferno
Végre már július eleje óta ezt várom bár a karakterek nem hangzanak vmi ígéretesnek :s
1.
lacika4817
Én már ezt 7 napja tudtam küldtem híreket de semmi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...