Jessica Chastain is játszhat a The Division-filmben

  • Írta: zoenn
  • 2016. július 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a Mentőexpedíció, a Zero Dark Thirty és a Csillagok között sztárja is szerepet kaphat a készülő The Division-filmben. Állítólag már elkezdődtek a tárgyalások Jessica Chastainnel.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Ubisoft Motion Pictures Jake Gyllenhaal mellett egy másik színészóriást szeretne megnyerni a készülő The Division-filmhez - a tárgyalások már megkezdődtek. Ő Jessica Chastain, akit a Zero Dark Thirtyből, a Csillagok közöttből, a Mentőexpedícióból vagy épp a Bíborhegyből ismerhetünk. A színésznőt már kétszer jelölték Oscar-díjra.

A jelek szerint a készítők semmit nem bíznak a véletlenre, így legalább akkora potenciált látnak a The Division-moziban, mint a Michael Fassbender-féle Assassin's Creedben, amely december 21-én veszi be a filmszínházakat. Emellett már a Splinter Cell- és a Watch Dogs-film is előkészületi fázisban van.

Június elején derült ki, hogy a The Division filmadaptációjának főszereplője Jake Gyllenhaal lesz, aki már nem ismeretlen a Ubisoftnál, elvégre a langyos kritikai fogadtatásban részesült Prince of Persiában is feltűnt.

3.
3.
Spiderling
#2: Üdv.

Hmm, ki tudja, még jól is elsülhet...

Dz-s story-t várok, abban van potenciál. :)
2.
2.
bodortamas1
#1: Akár arról, vagy a történetet kissé háttérbe szorítva lehetne egy túlélő dráma, persze néhány látványos akcióval megspékelve. Én ezt szívesebben nézném, mert lássuk be, a játéknak csak alibitörténete van, ezért ha arra hegyeznék ki a filmet, nem lenne olyan érdekes.
1.
1.
shooter1234
Simán lehetne egy Division film, témáját tekintve szólhatna az első hullámról. (abban még lenne potenciál)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...