Konzolokra költözik a Warhammer: End Times

Link másolása
Xbox One-ra és PlayStation 4-re költözik a Warhammer: End Times - Vermintide, mely a digitális változat mellett dobozosan is elérhető lesz. Ez tartalmazni fogja az összes ingyenes frissítést és fizetős DLC-t is.

Október 4-én végre konzolokra is megérkezik a warhammeres kooperatív játék, a Warhammer: End Times - Vermintide. A cím 2015 őszén jelent meg PC-re, zoenn akkor ezt írta róla tesztjében: "A kreatív ötleteket tekintve a Fatshark legényei lehettek volna kicsit bátrabbak is, elvégre az egész játékról süt a Left 4 Dead hagyatéka. Ettől eltekintve egy összetett és roppant élvezetes co-op cím lett a Vermintide, a szintezés sokáig le tudja kötni az embert, jóllehet a pályafelhozatal egy idő után kevésnek tűnik majd."

A konzolos változat tartalmazni fogja az összes eddig megjelent ingyenes és fizetős DLC-t, így az év elején megjelent új játékmódot, valamint az új pályákat is. A digitális kiadás mellett dobozosan is meg fog jelenni a játék PC-re, Xbox One-ra és PS4-re - a kiadást a Nordic Games vállalta magára.

 

2.
2.
barackostej
1.
1.
szinkron
Mi az, hogy konzolokra költözik? A pc-ről meg kiköltözik?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...