Íme, a PS Plus augusztusi kínálata

Link másolása
A Sony bejelentette, hogy augusztusban milyen játékokat kapnak a PlayStation Plus előfizetői - PS4-re és PS3-ra is három-három játék érkezik a cross-buy lehetőségnek köszönhetően.

Augusztus 2-án, azaz jövő héten kedden cserélődik ki a PlayStation Plus kínálata. Megeshet egyébként, hogy nem a végleges listáról van szó, ugyanis többen is kiszúrták, hogy a PS3-as Retro/Grade éppen négy éve volt szintén PS Plus-ajándék, így nem kizárt, hogy a Sony cserélni fogja.


Íme, a teljes lista:

  • Rebel Galaxy (PS4)
  • Tricky Towers (PS4)
  • Ultratron (PS4, PS3, PS Vita)
  • Retro/Grade (PS3)
  • Yakuza 5 (PS3)
  • Patapon 3 (PS Vita)
13.
13.
Skygameboy
#8 #´9 köszönöm szépen a javaslatokat szerintem a ratchattel teszek egy próbát meg is feledkeztem erről a játékról a többi a TLoU-t kivéve már pörögtek de arra valahogy nem érzek késztetést így a vidik alapján talán majd egyszer. Még1x köszi
12.
12.
#11: Jah, kb megerne visszavennem az elozo gent...mert ami ps4-en van plusszal az fos.
11.
11.
fehersam
Én védeni szoktam, de ez most szerintem is borzalmas. Bár a Yakuza-át bírtam ps2-őn, lehet beszerzek egy ps3-at.
10.
10.
DarkLord
#8: Gondolom valami free to play játékra gondolt, ezért írtam a Neverwinter-t.

Amúgy most van a nagy nyári leárazás, kicsit feljebb tolták az árakat, majd engedtek belőle :d Így is azért veszek pár játékot, ami már megéri nekem.
9.
9.
DarkLord
#7: Én most a Neverwinter-t tolom nagyon korrekt, persze ehhez kell szeretni az RPG stílust mondjuk én féltem ettől a játéktól , mert MMORPG, de szerencsére nem nagyon kell másokkal játszani. Persze pár küldetés megkívánja, hogy csapatba kell verődni, de olyan sokan játszanak a játékkal, hogy hamar lehet társakat találni ezekre a küldetésekre. Aztán utána meg leválok róluk azt folytatom egyedül. :)
8.
8.
Yanez
#7: GoW3, UC4, GTAV, Arkham Knight, valamelyik Resident Evil, MKX, Ratchet and Clank (ha meg nem toltad, ne is gondolkozz), Evil Within, TLoU, UC collection, Beyond, Driveclub, Bloodborne, stb.
7.
7.
Skygameboy
Hát ebben a hónapban sem ezekkel a fantasztikus játékokkal fogok játszani sőt ötletem sincs hogy mivel . Nem tud valaki valami jó címet ajánlani ? majdnem mind1 milyen stílus csak ne MOBA legyen ennyi
.
6.
6.
Edgar26
Azért ez megint nem lett túl erős. Folyamatosan az indie ömlik, hónapok óta. Pedig sok AAA játék van amit be lehetne tenni. Ilyen például a Knack, vagy a teljes Driveclub, egyiket sem hinném, hogy nagyon jól fogy. Talán a következő hónap...
5.
5.
Az Ultratron szerintem remek játék, a Puppy Games elég jó címeket készített szóval ajánlom ezt is. Nekem a Titan Attacks! a nagy kedvencem. A Tricky Towers is jónak tűnik.
4.
4.
DarkLord
Azért úgy egy szóban le lehet írni ezt a ps4-es csomagot.: Trágya :D Imádják a Youtube-on is a gyerekek megy is a dislike ezerrel :)
3.
3.
dante92
Pfff. Még az MS-nél is rosszabb. De nem lehet mindig jó :)
2.
2.
Yanez
1.
1.
PaprikaJancsi
Jó kis felhozatal, a Rebel Galaxy nekem is sokszor felkeltette már az érdeklődésem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...