Yakuza 5 PS3, PS4

A méltán népszerű Yakuza-sorozat ötödik számozott epizódja.
1695484800

Ezek a címek távoznak októberben a PlayStation Plus katalógusból

Mint megszokhattuk, a havi jövevények mellett sajnos vannak olyan alkotások, melyek elhagyják a kollekciót, ezáltal elvesztik „ingyenes” státuszukat az előfizetők számára is. Az októberi újdonságok még nem láttak napvilágot, de azt már tudjuk, hogy mely címek fogják elhagyni a katalógust.
1687860000

Kihagyták a sorozat atyját a Yakuza Complete Series stáblistájából

A GOG-on megjelent gyűjtemény már meglévő PC-s verziókra támaszkodott, azonban meglepő módon töröltek belőle fejlesztőket, sőt egész stúdiókat is, akik nélkül a játékok nem készültek volna el.
1665592189

Íme, a PlayStation Plus Extra és Premium októberi címei

Ebben a hónapban is egy sor izgalmas címmel bővül a PlayStation Plus szolgáltatása. Lássuk, milyen játékok érkeznek az Extra és Premium szintekre!
1662019200

Nagy bejelentésre készül a Yakuza-csapat

Egy hét múlva egy különleges adással jelentkezik a Ryu Ga Gotoku Studio csapata. Egyelőre hivatalosan nem árulták el, hogy miféle bejelentést hoznak a japánok, de nekünk van egy erős tippünk.
1653390000

A Yakuza-franchise is beköszön a Rainbow Six: Siege-be

Hamarosan kezdetét veszi a Rainbow Six: Siege következő évada, amely egy Yakuza-crossovert is magával hoz majd. Két operátort is beöltöztethetünk a sorozat karaktereinek.
1643014800

Új stúdiót nyitott a Yakuza-széria atyja

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, így tényleg a NetEase-nél landolt a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. A legendás játéktervező egy veterán csapattal nyitja meg a Nagoshi Studiót.
1637157607

Új címen dolgozik a Yakuzát fejlesztő csapat

Masayoshi Yokoyama a Yakuza- és a Judgment-játékokat készítő Ryu Ga Gotoku Studio vezetője egy interjúban elárulta, hogy a csapat jelenleg egy teljesen új címen dolgozik. Így kérdéses, hogy folytatódhat-e a Judgment-sorozat.
1633705200

Hivatalos: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Még augusztusban kezdtek el arról pletykálni, hogy elhagyhatja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, a legendás Toshihiro Nagoshi. A minap hivatalosan is megerősítették ezeket a híreket.
1630314000

Pletyka: távozik a Segától a Yakuza-sorozat atyja

Lapértesülések szerint több mint harminc év közös munkát követően elhagyja a Segát a Yakuza-sorozat atyja, Toshihiro Nagoshi. Úgy tudni, hogy a kínai NetEase-hez igazol majd át, ahol egy új fejlesztőcsapatot vezethet.
1611928800

Yakuza Remastered Collection - befutott a gépigény

Tegnap PC-re is befutott a Yakuza 3-4-5 Remastered játékokat magába foglaló gyűjtemény, a Yakuza Remastered Collection, ennek örömére a Sega közzétette az újrakeverések abszolút barátinak nevezhető gépigényét is.