Feltörték a PlayStation Vitát

  • Írta: fojesz
  • 2016. július 31.
  • Hardver
Link másolása
Habár több hack is született hozzá, korlátlan hozzáférést csak a most megjelent HENkaku biztosít a PlayStation Vitához. A megoldást alapjáraton barkácsolásra szánták, nem kalózkodásra.

A Digital Foundry jelentése szerint a Team Molecule csapata olyan törést tett közzé, amely a korábbi próbálkozásokkal ellentétben korlátlan hozzáférést biztosít a PlayStation Vitához. A HENkakut ráadásul viszonylag egyszerű telepíteni, csak a kézikonzol 3.60-as firmware-frissítése és egy spéci weboldal meglátogatása szükséges hozzá a beépített böngészővel.

A preparált szájt aztán automatikusan elvégzi a törést és egy FTP-n keresztül biztosítja a hivatalosan nem támogatott tartalmak telepítését. A csapat szerint elsősorban azoknak szánják a megoldást, akik saját maguk fejlesztenének a konzolra, esetleg emulátort telepítenének rá, így a kalózkodást alapjáraton nem is teszi lehetővé. Illúzióik persze nincsenek: tisztában vannak vele, hogy ezzel megnyitották utat a kalózok előtt is.

A törés egyébként a PlayStation TV-vel is működik, így arra is jó lehet, hogy a konzol által nem támogatott Vita-játékokat működésre bírjuk.

31.
31.
crytek
30.
30.
dcba
#28: Te lehetsz mar egy megkeseredett ember, de komolyan. Eskuszom toled meg egy pozitiv hozzaszolast nem olvastam, tul teszel rajtam is, pedig en is baromi kritikus es pesszimista vagyok, de a kozeledbe sem erek.

Amugy meg azert, mert dogunalmas a szovegelesed arrol, h mit hogyan fogsz 1 dollaert megvenni, miert szoknek meg. Szimplan egy mosollyal a szam szelen tovabb ugrok a kommenteden. Ez volt az elso alkalom, h szova tettem, h unalmas vagy mar ezzel, de hidd el ezentul nem fogom megemliteni, h uncsi vagy. Tolem leirhatod ezentul minden komment utan, h te ezt is 1 dollarert fogod megvenni.

Minden jot es sok 1 dodos jatekot a jovoben!
29.
29.
cannondale
#26: Olcsó János.
(Életképtelen)
28.
28.
crytek
#26: Új hír új komment. Ez így működik, szólásszabadság van,úgy kommmetelek ahogy én vélekedek a dolgokról.Majd ha olyan lesz ami a moderátoroknak nem tetszik moderálják úgyis. Hidd el én is nagyon unom itt sokak hozzáállását mégse kezdek el egyesével mindenkibe belekötni.
Tudod van a mondás megszoksz vagy megszöksz.
27.
27.
cannondale
2016 Super Mario Bros...aha. Pfffff.
25.
25.
Mekee85
#20: Nincs ezzel semmi baj, csak nehogymár a játékipart hibáztasd mert egy uj cim évek multàn olcsobb lesz, érted. Én is nagyon ritkán veszek day1 valamit, csak azt ami nagyon érdekel, ami kevésbé az jöhet olcson uborkaszezonban.
22.
22.
#20: Akkor minek olvasol gamer híreket egyáltalán? Elég lenne csak felmenned az oldalakra, ahol akció van és megvenni az 5 éves játékot, ehhez nem kell mindig képben lenni :-D
20.
20.
crytek
#18: Szerintem én nálad jobban tudom, hogy mit és mennyiért vettem/veszek .Kár erőlködök és okosnak tettetned magad
Nálam ez így működik: megjelenik valami várok-közbe minden létezőre jelentkezem steamgiftsen-várok-várok -várok majd pár $-ért (1-5) megveszem.
A játékok nem mennek sehova. Szoktam mondani a tavalyelőtti game-ek nálam 2020-ban lesznek az aktuálisak.

18.
18.
Mekee85
#9: Ez elég gyenge érv. Akkor gondolom nes en meg 286os pcn játszol, nem? Mert azok a rohadt gyártok merik idővel olcsobban adni.
Neee nevettesd már ki magad.
Kell valami elméletet gyártani magadnak amibe kapaszkodhatsz, én értem.
15.
15.
dcba
#12: En is emiatt akartam a torest. Megcsinaltam mukodik minden, de a gameboy emu is meg a snes emu is elegge fapados, elobbinel a hang borzalmas, utobbinal meg sokszor a sebesseg is.

De hatha ev vege fele, mar lesz elet ilyen teren. Engem a Warez resze nem erdekel, mert mar mindent megvettem ra ami erdekelt, de imadom a gepet, a kijelzojet es baromi jo lenne rajta az osszes retro emulatort rapakolni es nyomatni a Mariot meg a tobbi klasszikust. Remelem lesz ennek kore akik foglalkozni fognak azzal, h a sok homebrew cucc minosegibb legyen.
12.
12.
Csoki80
Megérne egyet venni ha a törés jól műxik, mindenféle emut pakolnék rá ;-)
11.
11.
kopic
10.
10.
godach
#9: Day0 vételt tőlem sem lát egy cég sem, sőt a megjelenés utáni 2-3 hónapot is megvárom általában, de néha (főleg normális címnél) szükség van a Nem Bundle vételre. Szerintem
9.
9.
crytek
#8: Ezt teszi a játékipar. Anno elég sokat költöttem game-re. Aztán mikor láttam hogy a 10k-ért vett játékom pár év múlva 5$os bundleba jött felé. Kösz nem. Inkább várom és megveszem szaréhugyé. Engem nem szopatnak többet.
8.
8.
godach
#6: Ja mert hogy neked ennyit ér? És csodálkozol miért nincs Crysis 4 és a többi?
Valószínű, át kellene gondolnod pár dolgot.
7.
7.
Naridar
Megérte megtartani :) Amikor a legelső játékot, amivel valaha játszottam, a Bombermant (itthon Dyna Blaster) tudom Vitán játszani, az felbecsülhetetlen. Minden másra meg ott a **********.
6.
6.
crytek
#5: Azonnal venném de ps vitára nincs 1Ł-os bundle....
5.
5.
godach
#3: Frankó játékok? Ha frankó játékok, miért nem veszed meg?
4.
4.
mamgu
Elkéstetek b+ nem bírtam tovább a sok jrpg-t már eladtam. :(
3.
3.
crytek
Ez kevés még :( Azt várom már mukor lesznek játszhatóak a frankó játékok
2.
2.
Death-Wanderer
Helyes nahyon helyes!!!!!


Bar en 100% ban origi gamer vok mindent megveszek de helyes ba*a meg a sony jol atvagtak mikor megvettem a vitat.... Ugyhogy meg is erdemlik!!!
1.
1.
zozo76hun
na vegre, ha mar a sony atbaszta a sajat vasarloit a vita-val, hatha tobb ertelme lenne akinek meg megvan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...