World of Warcraft - hamarosan itt az új kaszt

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 1.
  • Hír
Ha előrendelted a Legion kiegészítőt, akkor már augusztus 9-től lecsaphatsz az MMO legújabb kasztjára, a Demon Hunterre. Azaz jóval korábban, mint ahogy a fejlesztők a Blizzconon megígérték.

A Blizzard a Twitteren jelentette be a hétvégén, hogy a World of Warcraft: Legionben debütáló Demon Hunter kaszthoz már augusztus 9-től hozzáférhetnek az expanzió előrendelői. A korábbi hírek egyhetes előnyről szóltak, ám végül három hétig tart majd az early access-státusz.

Az új osztály a legmagasabb szinten indul, vagyis az előrendelők a 98. szinten kezdhetik meg új karakterük istápolását, és kétszintnyi kezdőterület után indulhatnak tovább vele. Előrendelői ajándék amúgy, hogy azonnal felhúzhatnak egy hőst a 100. szintre.

A kiegészítővel elstartolnak a legendary szintű Artifact-fegyverek, illetve felfedezhetjük a Broken Isles kontinenst is. A maximálisan elérhető szint immáron 110-re növekszik. A World of Warcraft: Legion augusztus 30-án jelenik meg.

5.
Giga0509
EU-ban elvileg csak 10.-étől.
4.
Necreon
Na szép, elírok dolgokat amikor ilyesmibe kötök bele én is. Mentségemre szóljon hogy mobilról írok :). Ahhh teljen már el ez a másfél óra..
3.
Necreon
Az early access magyarra fordítva megállja a helyét a szövegkörnyezetben, így anglul viszont mint "játékipari kifejezés", annyira már nem. A class nyilván teljesen kész lesz amikor kiadják, nem valami béta vagy félkész internal use verzió, az early access pedig angolul kiírva magyar szövegkörnyezetben pláne, eléggé ezt sugallja.
2.
fojesz
#1: De, javítjuk, köszi.
1.
Codehook1337
Nem 98-on kezdenek a DH-k? Eddig arrol volt szo es 2 szint lesz a kezdo teruletuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...