World of Warcraft - ez vár ránk a Legionben

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 2.
  • Videó
Link másolása
A hónap végén mutatkozik be a World of Warcraft következő expanziója, a Legion, aminek legújabb kedvcsinálója most szépen összefoglalja, mi minden vár majd ránk a premier napján.

Augusztus 30-án ismét kiegészül a World of Warcraft. A Legion címre keresztelt expanzió ezúttal is rengeteg újdonsággal örvendezteti meg a rajongókat, így amellett, hogy ellátogathatunk a Broken Isles kontinens elképesztő helyszíneire, illetve egy Demon Hunter (jövő héten már kipróbálhatjuk) személyében is szembeszállhatunk a világot fenyegető démonok seregeivel, egyéb nyalánkságok is segítenek majd, hogy tartalmasan üssük el az időnket.

Az új kiegészítésben ugyanis bemutatkozik a Class Hall, ahol rendünk követői tobzódhatnak két küldetés között, de jönnek legendary szintű Artifact-fegyverek, a különböző dungeonök, na és persze a legújabb World Questek. Hősünket ezúttal a 110-es szintig húzhatjuk majd fel.

Mindezt a legújabb videó szépen össze is foglalja Nektek!

3.
3.
Lorthirash
#2: Még nem jött ki csak prepatch van, Aug. végén jön ki.
2.
2.
user101
Kíváncsi lennék két számra, hogy mennyire tolta meg a kiegészítő az aktív játékos-bázist és mennyi időre, bár sejtem, nem fogunk ilyet kapni. ( Mintha a Blizzard is bejelentette volna, hogy nem mond többet ilyet. )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...