Hivatalos: íme, a The Division-film főszereplői

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 2.
  • Cooltúra
A Ubisoft a hivatalos blogoldalán erősítette meg a korábbi pletykákat, azaz Jake Gyllenhaal társa valóban a Mentőexpedíció, a Zero Dark Thirty és a Csillagok között sztárja, Jessica Chastain lesz.

Múlt héten számoltunk be róla, hogy a The Hollywood Reporter úgy tudja, a Zero Dark Thirty, a Csillagok között és a Mentőexpedíció sztárja, Jessica Chastain is csatlakozik a júniusban bejelentett The Division-mozifilmhez.

A hírt végül ma erősítette meg a Ubisoft. Legfrissebb blogbejegyzésük szerint Chastain és Gyllenhaal saját produkciós cégeiken keresztül a film készületeinek feladataiba is belefolynak.

A fertőzött Manhattanben zajló történet a leírás szerint egyébként egyszerre szól majd a szeretetről, a veszteségekről, a hősiességről és az árulásról.

A Ubisoft nem aprózza el a szélesvászonra költöztetést, hiszen a The Division mellett a Splinter Cell, a Ghost Recon, a Watch Dogs és a Rabbids is kap egy-egy mozis kitérőt, ráadásul mindegyiknek zajlanak már az előkészületei. A franciák következő próbálkozása a Michael Fassbender és Marion Cotillard nevével fémjelzett Assassin's Creed lesz, december 21-én.

6.
NemecsekErno
#5: Én is leárazva vettem meg, mert kíváncsi voltam rá, de tartottam is tőle, hogy csalódás lesz.
Viszont azóta már vagy 30+ elpocsékolt órán vagyok túl, végig single player módban.
Eljutottam a 30. szintre, a továbblépéshez viszont már társakat kellene keresnem.
De nem vagyok egy társadági típus, inkább bóklászok tovább és csinálom a napi, heti challenge-eket.
Nem semmi játék. Döbbenetesen részletgazdag és nagyon jó a hangulata.
5.
user101
Én csak egy komoly leárazásra várok, eddig akitől hallottam kulturált mederbe terelt diskurzust a játékkal kapcsolatban mindenki dicsérte a single-ben. A multi olyan amilyen, de állítólag egyedül tolva kifejezetten érdekes és hangulatos ?!
4.
delphijos
#3: Persze ezzel nem mondom hogy jó film lesz, de nem csak játékosok mennek moziba.... És ugy gondolják hogy az alapsztori lehet megér még egy "bőrt".
3.
GODL1KE
ennek a játéknak szinte vége, mindek filmesítik meg?
2.
grindcore
Jah, lehet hogy alapból filmnek kellett volna lennie.
1.
szinkron
ezek mindent csinálnak ebből csak egy jó játékot nem
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...