HWSW: Izmos üvegszappan a Galaxy Note 7

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 3.
  • Hardver
Link másolása
Mindent bedobott a Samsung, hogy túlszárnyalja a tavasszal bejelentett készülékeit: bár a hardver ismerős, a Note 7 mégis sokat lép előre. Az újítások persze az árában is tükröződnek, írja nagytestvérünk, a HWSW.

Leleplezte legújabb csúcstelefonját a Samsung, ezúttal a Note-széria bővült új modellel a Galaxy Note 7-tel. Ami már látatlanban is furcsa lehet, az a készülék elnevezése, a tavalyi modell ugyanis Note 5 névre hallgatott - a cég egy lépcsőt kihagyott, hogy egymáshoz igazítsa az S-sorozat és a Note-sorozat számozását.

A frissen bejelentett zászlóshajó egy sor ismerős specifikációt tartalmaz, a motorháztető alatt gyakorlatilag ugyanazt találjuk, mint az S7-ek esetében, azonban ezzel együtt nincs híján az újításoknak. A Note-oknál az elmúlt két évben megszokott alapvető paraméterek nem változtak, a Super AMOLED-kijelző mérete továbbra is 5,7 hüvelyk, 1440x2560 pixel felbontással (518 PPI) és természetesen a készülék aljából kihúzható érintőtoll sem maradt ki az eszközből. A Samsung továbbra is a legjobb mobilos kijelzőket szállítja, ebből kapott a Note 7 is, a panel lenyűgözően éles, kontrasztos, fényes és szaturált - de utóbbi két paramétert az erre érzékenyek visszavehetik a szürke valóság szintjére.

Még íriszszkenner is került az új Note-ba - a további részletekért irány a HWSW!

6.
6.
delphijos
Jelenleg is Androidot használok, és egyetértek Adminnal hogy sokat finomodott a rendszer, de én még mindig futok bele olyan bosszantó problémákba, amik simán javíthatóak lennének. Persze más platformon is vannak ilyenek, de mivel androidot használok, nyilvánvaló hogy ezek bosszantanak. És tény hogy amióta "befutott" a Samsung is prémium árat kér a cuccaiért, és ahogy láttam már pl. a Huawei is ezen az úton jár. Oké hogy vannak olcsóbb készülékek, de a vacak hardver az aztán tényleg az Android halála.....
5.
5.
ollie92
#4: Igen remek teló...950€-ért próbáljon csak meg nem remek lenni ....
4.
4.
ADMlN
Az első okos telefonom a Galaxy S2 volt és magával a készülékkel nagyon meg voltam elégedve, még most is megvan valahol a fiókban. Viszont az Android stabilitásával és sebességével nem voltam kibékülve, úgyhogy kipróbáltam a Windows Phone-t egy Lumia 920 személyében. Nem csalódtam, szóval később azt egy 930-ra cseréltem. Viszont most ez a Windows Phone 10 nekem nagyon nem jött be. Instabil és gyorsan meríti az akkut is, szóval az MS rendesen szétgányolta. Ezért nemrég visszatértem Androidra egy Galaxy S7 edge-dzsel és örömmel látom, hogy sokat érett a rendszer. Maga a készülék pedig remek! Jó a design, minőségi anyagokból készült, masszív az összeszerelése és döbbenetesen gyors. Szóval eddig nekem csak pozitív tapasztalataim vannak a Samsung telefonokkal. Mivel a Note 7 gyakorlatilag egy nagyra nőtt S7, ezért szerintem az is remek kis kütyü lehet.
3.
3.
s4jtqkac
Volt sima noteom, aztán note 3, most Microsoft Lumia 640 XL.. A note 3ra 15£ot kellett rádobnom. Cserébe nem kell használnom a power bankot, mert kibírja estig. A legtöbb lényegi app normálisan müködik, a Mobil verzioval nem rendelkezö weboldalakkal rendkívül jól bânik.. Cserébe nincs hozzá toll, se hosszú ö, sem pedig Pokémon go..
2.
2.
Pain
#1: Ott a pont, nagyon túl lettek árazva a samsung telók. A megbízhatóságukkal pedig egyáltalán nem vagyok megelégedve(a dizájnt pedig kifejezetten utálom, de az egyéni probléma :) ), nekünk a szűk családi körben rengeteg probléma volt a samsung telefonokkal.
1.
1.
ollie92
950€ ???? HOGY MI ?? Régen mindenki csak picsogott, hogy óóó minek van ájfonod, drága szar, egy SII, SIII fele annyiba kerül. Most meg hol tartunk ???

SAMSUNG lett az új apple, kurva drága minden termékük minden kategóriában (telefon, TV, mosógép, stb...)

Vedd meg a majd 1000€ telefont! aztán egy év múlva picsoghatsz, hogy beáll a touchwiz, akadozik, laggol. Komolyan ha még a 600-700€ részben nyitott volna, télre be is szereztem volna, de így, hogy évente rábasznak 100€...szánalmas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...