Újra kipróbálható a PvZ: Garden Warfare 2

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 3.
  • Letöltés
Link másolása
Mától teljesen ingyen letölthetjük a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 konzolos verzióját, amit 10 órán át nyüstölhetünk. A PC-seknek még egy kicsit várniuk kell a próbalehetőségre, ők két hét múlva csaphatnak le rá.

Áprilisban már volt részünk hasonló próbalehetőségben, ám az EA úgy gondolta, hogy nyáron is elérhetővé teszi a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-t. Lényegében a teljes verzióról van szó, multival, co-oppal és minden finomsággal - annyi megkötés van, hogy csupán 10 órán át tolhatjuk az anyagot.

Ha úgy döntesz, hogy végül most féláron megveszed a multis shootert, természetesen az elért eredményeidet és statisztikáidat továbbviheted. Egyelőre Xbox One-on és PS4-en tölthető a játék, az Originen augusztus 16-tól indul a móka. Azt sem árt tudni, hogy az ajánlat augusztus 30-ig tart.

5.
5.
DarkLord
Na csak ideért a magyar psn store-ba is a free demo... Már csapatom neki elég hangulatos, de kb. 10 óránál többet tuti nem nyomnák vele többet az életbe így frankó, hogy kipróbálhatom, de mégsem kell megvennie az embernek.
4.
4.
DarkLord
Jahh ez tényleg annyira jó ingyenes 10 óra, hogy sehol se lehet megtalálni ps4-en :D
3.
3.
Chelseafan1989
PS4-en hol találom meg?
mert én találtam 2-t de azokért fizetni kell.
előre is köszönöm.
2.
2.
KeXxX
#1: 5 órát lehetett nyomni. Nem rossz ez a PW2, csak túl sokat kérte érte megjelenéskor.
1.
1.
DarkLord
Na ez frankó meg is lesem, az UFC2 -ből is van még 40 percem ott a fene tudja mennyi volt talán 2 óra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...