Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 PC, PS4, XBOXONE

A Plants vs Zombies: Garden Warfare 2 még elborultabb, mint az elődje.

Tizenhárom EA-játék kapott FPS Boost-támogatást

Nem lassít a Microsoft a februárban bemutatott technológia, az FPS Boost támogatásával; nemrég az EA kiemelt címei kapták meg a frissítést, ami után jóval gyorsabban futnak majd az Xbox Series-konzolokon.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

Tízéves a Plants vs. Zombies

Nehéz elhinni, pedig így van: tegnap volt tízéves a PopCap nagy sikerű tower defense-játéka, a Plants vs. Zombies. A gyors sikerre később ráugrott az EA is, igazi frencsájzot csinált belőle.

Íme, a Games with Gold márciusi játékai

Jön a tavasz, kivirágzik a kert, ezzel együtt pedig megérkeznek a növények legnagyobb ellenfelei, a zombik is! Emellett klónpáncélt is ölthetünk, vagy belebújhatunk a Metal Gear-széria Raidenjének bőrébe.

Készül a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3?

Nagyon úgy tűnik, hogy már készül a Plants vs. Zombies: Garden Warfare harmadik része. Habár a hivatalos bejelentésre még várni kell, egy kapcsolódó képregény már lebuktatta a folytatást.

Újra kipróbálható a PvZ: Garden Warfare 2

Mától teljesen ingyen letölthetjük a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 konzolos verzióját, amit 10 órán át nyüstölhetünk. A PC-seknek még egy kicsit várniuk kell a próbalehetőségre, ők két hét múlva csaphatnak le rá.

Hamarosan átalakul az Origin

Hamarosan masszív ráncfelvarrást kap az Origin kliense. Az Electronic Arts már teszteli az új felhasználói felületet, amit most néhány kép erejéig be is mutatunk nektek. Logikusabb és átláthatóbb lesz.

10 játékkal bővül az Origin Access a nyár folyamán

A napokban két frissebb cím is bekerült az Origin Access kínálatába, de a kiadó ígéretei szerint hamarosan olyan játékok is csatlakoznak listához, mint a Crysis-trilógia vagy a Garden Warfare 2.

Tíz órán át nyúzható a PvZ: Garden Warfare 2

Mindhárom platformon kipróbálható a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 teljes verziója, egyedüli megkötés, hogy csak 10 órán át tart a móka. Addig viszont jó pár multis meccset le lehet tolni, nyugi.

Brit toplista: továbbra is élen a The Division

A Ubisoftnak bőven van oka az örömre, hiszen harmadik hete, hogy nem talált legyőzőre a The Division, és a Far Cry Primal is új erőre kapott. Annak viszont már kevésbé örülhet, hogy a TrackMania Turbo nem igazán találta meg célközönségét.