Ebéd utáni videóösszeállításunk

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 17.
  • Érdekesség
Link másolása
Hét darab bombasztikus videó érkezett hozzánk, melyek mindegyikét a szerverünkről tölthetitek le egy kattintás után: ha végeztetek az ebéddel, itt a helyetek!
Hét darab bombasztikus videó érkezett hozzánk, melyek mindegyikét a szerverünkről tölthetitek le egy kattintás után: ha végeztetek az ebéddel, itt a helyetek! Elképesztő Battlefield 2142-videó jelent meg, mely sok-sok ingém jelenetet bemutatva győzi meg a rajongókat, hogy igazi folytatással állnak szemben. Két animációt tartalmazó Crackdown-csomag tölthető le: a játék határozottan őrült játékélményt ígér, akár a God Hand, mely PS2-es verekedős játék lévén kívánja megszorongatni a Tekken-sorozat nyakát. Érdekes videó jelent meg a legújabb Tony Hawk-játékról is: a felvétel a mozdulatok játékba való integrálását mutatja be. Csekkoljátok a felhozatalt:
A nap videója
Mass Effect
Demo Footage

Nagyon úgy néz ki, hogy többek között a BioWare az a csapat, aki elsőként készít igazi következő generációs játékot. Új szerepjátékuk elképesztő grafikával eszi meg reggelire az Unreal 3.0-t, s remek akciójelenetekkel, párbeszédekkel, valamint filmszerű jeleneteivel játékosok ezreit fogja állandó játékra kötelezni - ezt bizton állíthatom. Figyelem! A videó végig ingém felvételeket tartalmaz!


Letöltöm a videót! (23,27Mb)

7.
7.
szpiiit
ha ezt a Mass Effect-et nem csinálják meg pc-re akkor mindnkit kicsinlok!!!!!! errre nincszó kitálálva hogy milyen JÓÓÓ!!!!
6.
6.
szpiiit
ku*** any** annak aki ki taláta at X-box-ot meg a PS-t meg mindent. mé nem lehet csak pc-re minden játékot kiadni. aztán ha van egy kis szerencséja az embernek bejelentik nagy nehezen hogy lesz pc-s verziója annak a játéknak amit agyon vársz... hát remélem ezzel is igy lesz(Mas Effect)
5.
5.
Ca$h
Na ez a Mass Effect valami eszméletlenül durva cucc lesz. Istenem de megérte vennem X360-at! :)))
4.
4.
fojesz
General: Igen, már volt róla egy videó. Durva volt az is. Ebben csak részleteket láthatunk abból, a főhangsúly a Mocap-témán van.
3.
3.
Mast3rmind
Halljátok ez az interjús változat (szövegel alatt a fejlesztő), mert nagyon brutális maga az amit elmondak róla... pl. párbeszédekben nem csak szöveget választhatjuk ki hanem hogy milyen stílusban szólaljunk meg!!! Ez nagyon brutális!! Képzeljétek el a bárpultó meggyőzését egy stukkert nyomva az arcába, illetve lepénzelve vagy üvöltözve vele :D Siker várományos!!!

2.
2.
GolyOo
A BioWare tudja a dolgát..Ennyit tudok hozzá füzni.
1.
1.
General Thomas
Tony Hawks Project 8?

erről votl egyzser egy animáció bemutató videó?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...