Dungeon Siege 2: Broken World

A Dungeon Siege 2 első, 2006. nyarán megjelenő kiegészítőlemeze, benne új játszható fajjal, új kampány móddal és persze sok-sok bónusz anyaggal.
Típus: Kiegészítõ, RPG

Felvásárolták a Gas Powered Gamest

Megannyi hercehurca után megmenekült a Gas Powered Games, igaz, nem feltétlenül úgy, ahogy azt a legtöbben várták: a World of Tanks fejlesztői vásárolták fel Chris Taylort és csapatát.

Bejelentésre készülnek a Dungeon Siege fejlesztői

A Gas Powered Games januárban jelenti be a legújabb játékát, legalábbis erre utal a hivatalos weboldalán ketyegő visszaszámláló. Kevesebb, mint huszonhét nap van hátra, de mi lehet az új projekt?

Miért voltak borzalmasak Uwe Boll filmjei?

Ugye emlékszünk még a világ egyik legrosszabb rendezőjére, a játékokból horribilis filmeket készítő német Uwe Bollra? Ha igen, valószínűleg gondolkoztál már azon, hogy mégis mitől ilyen rosszak a filmjei. Nos, a választ most részben megkapjuk a Bloodrayne forgatókönyv-írójától.

Chris Taylor bejelentésre készül

A Gas Powered Games atyaúristene, Chris Taylor saját bevallása szerint utál titkot tartani, ezért két héten belül bejelentik a soron következő nagy projektjüket.

Hatalmasat bukott a Dungeon Siege mozi

Hatalmasat bukott az In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale című mozi - bár a filmet én még nem láttam, a legfrissebb jelentések alapján nem lehet túl jó...

RPG-n dolgoznak a Supreme Commander alkotói

A Sega bejelentette, hogy a Dungeon Siege-játékokat és a nem régen megjelent Supreme Commandert jegyző Gas Powered Games csapatát új RPG fejlesztésével bízta meg.

Uwe Boll jövőképe

Kedvenc filmrendezőnket, Uwe Boll-t (nem tudni, milyen indíttatásból) nemrég meginterjúvolta a Gamedaily Biz játékmagazin, és jövőbéli terveiről faggatta.

Jövő nyáron érkezik a Dungeon Siege-mozi

Mostanság mindenki az Uwe Boll által rendezett Postal-mozit fikázza, s emellett megfeledkezünk arról, hogy az úriembernek még másik készülőfélben lévő filmje is van.

Dungeon Siege II: Deluxe Edition novemberben

A 2K Games bejelentette a többszörösen "Év játékának" titulált Dungeon Siege II-nek gyűjtői kiadását, melyben a sok-sok extra mellett a kiegészítés is megtalálható.

A heti játékmegjelenések

Megkésve, de megérkezett a heti játékmegjelenéseket tartalmazó listánk: a héten véletlenül a mai nap a legnépszerűbb, hiszen számos cím ma kerül a boltokba.