PC-re is megjelenhet a Vanquish?

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 4.
  • Pletyka
Link másolása
A Platinum Games társalapítója, Atsushi Inaba a Kotakunak adott interjút, és amikor a magazin a hat évvel ezelőtt megjelent Vanquish lehetséges PC-s jövőjével kapcsolatban tett fel kérdést, sejtelmes választ adott.

Hat évvel ezelőtt mutatkozott be a PlayStation 3 és az Xbox 360 egyik legszórakoztatóbb külső nézetes shootere, a Vanquish. A Platinum Games alkotása azonban az élvezetes játékmenet ellenére nem robbantott kasszát, így a Bayonetta alkotói parkolópályára helyezték a játék korábban beharangozott PC-s átiratát. Erről azóta se érkezett érdemi hír, ahogy a tavaly belengetett közvetlen folytatásból se lett végül semmi.

Előbbi kapcsán viszont most úgy néz ki, előrelépés történhet, a Platinum Games társalapítója, Atsushi Inaba a Kotakunak adott interjúban ugyanis érdekes választ adott a Vanquish PC-s változatát érintő kérdésre. Inaba ugyanis mosolyogva csak annyit reagált, hogy ha leállítják a felvételt, akkor beszélhet róla.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy felmerül a PC-s Vanquish ötlete. Legutóbb épp az év elején lehetett arról olvasni, hogy a Sega több ismert címét is portolni szeretné, így a Virtua Fighter 5 és a Yakuza 0 is kaphat PC-s átiratot.

13.
13.
Naridar
Az jó hír, a Resonance of Fate is jöhetne. Mindenesetre nem valószínű hogy akár megjelenéskor teljes árú lesz, lásd Final Fantasy X és XIII, Valkyria Chronicles, Sonic Lost World, stb. (mind 20-30 dollárról vagy még olcsóbban indult)
12.
12.
Megmondókapitány
#6: Miről beszélsz. Ez a játék egy szar mert jön pcre. Eddig jó volt de most rá kell hogy ébredjünk, hogy szar mivel jön pcre xD - Seggeszki logic
11.
11.
crytek
#10: "akkor talán jön x1 és ps4-re is" Igen ezen a két helyen éjjel KÖTŐJEL és nappal is csak humble csomag van....
A fikázás fő alapszabálya: Nem árt ha tudsz olvasni..
10.
10.
godach
#7: Biztos nem éri úgy meg nekik, hogy sokan kivárják valami 1-2 dolcsis humble csomagban.... abbab/azokban nincs pénz
9.
9.
crytek
#8: Legjobban úgy érné meg nekik...
8.
8.
user101
Én kicsit tovább gondolnám a dolgot... Ha jön pc-re és feljavítják akkor talán jön x1 és ps4-re is. Akkor pedig szinte biztos az újra-kiadás ?! Vagy mégsem ? ;)
7.
7.
crytek
F*** kivan a sejtelmeskedésekbe már. Lassan ez is olyan olyan lesz mint a RDR.
6.
6.
DON GONDOCS
Seggeszki újabb könycseppeket hulajt a konzol oltárán.
5.
5.
Inferno
Gyerekek az az egyik kedvenc játékom volt xbox360-on és tényleg.nagyon szórakoztató Volt! Jó volt a főszereplő vicces volt, megvolt.benne az az igazi japánság az összes baromságával, és a quicktimeeventek vmi nagyon badassek voltak ;)
4.
4.
anarchoid
Huh de imadtam ezt, vegig is toltam A tol Z ig, szal PC -n is beprobalnam
3.
3.
Chrysh
Ahogy hallottam durván akciódús a néhány órás játékmenete, szóval biztos zabálni fogja a gépet.
2.
2.
DON GONDOCS
5 évvel ezelőtt ujjongtam volna de azóta már 2 végigvittem.
1.
1.
roli33
Ez egy király játék volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...