Vanquish PS3, X360

Amerika egy új ellenséggel találja szemben magát, és csak egy hős szállhat szembe a pusztító seregekkel.
Típus: Akció, Sci-Fi

Ezek a Games with Gold májusi játékai

Jövő hónapban sem járnak rosszul az Xbox Live Gold-tagsággal rendelkezők. Xbox One-on tölthető lesz a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, a 360-asok pedig a Vanquish-t zsebelhetik majd be.

Bayonetta, Vanquish, Shenmue - év végén felújítva?

A cseh Alza webáruház illetékesei kicsit túlbuzgóak voltak ma délelőtt, az áruház oldalán ugyanis olyan idei esztendőre ígért felújított ínyencségek adatlapjai bukkantak fel, majd tűntek el, mint a Bayonetta, a Vanquish vagy Shenmue 1-2.

Komoly hiba maradt a PC-s Vanquish-ben

Pár napja végre PC-re is megjelent PlatinumGames-féle Vanquish, úgy tűnik azonban, hogy elég komoly hiba maradt a játékban. Minél magasabb fps-számot produkál masinánkon a cucc, annál nagyobbat sebeznek az ellenfelek...

Így néz ki PC-n a Vanquish

A GameSpot jóvoltából most nyolc percen át mozog a Vanquish PC-s verziója. Annak ellenére, hogy lassan 10 éve jelent meg az eredeti verzió, a felturbózott látvány és a 60 fps csodákat művel a Sega shooterével.

Vadonatúj játékon dolgozik a PlatinumGames

Atsushi Inaba, a japán stúdió producere a BitSummit konferencián tartott előadása alatt megerősítette, hogy a Vanquish PC-s változatának megjelenése után sem ülnek le pihenni, hiszen már dolgoznak egy vadonatúj játékon.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan meghúzták a május végét a kiadók, úgyhogy mindenképpen érdemes feltúrni a heti játékmegjelenési listánkat! De komolyan, még a Wii U-ra is érkezik egy játék, a Darksiders régóta várt portját kapják meg a konzol tulajdonosai.

Hivatalos: PC-re is jön a Vanquish

A Sega az imént megerősítette, amit már egy ideje lehetett sejteni: PC-re költözik a Platinum Games külső nézetes akciójátéka. A Vanquish új portja még látványosabb grafikával operál - itt a leleplező trailer!

Még ebben a hónapban PC-re költözhet a Vanquish

Folytatódik a Sega teasersorozata, ezúttal a hétfőn felbukkant kép "folytatását" kaptuk meg. Még jobb, hogy az ízelítőnek információtartalma is van, ez alapján arra tippelünk, hogy még májusban megjelenik a Vanquish PC-s változata.

Vanquish - a Sega megint elhintett valamit

A Bayonetta PC-s premierje után a Sega egy, a játékhoz kiadott pici frissítésbe rejtett utalással jelezte, nem kizárt, hogy a Vanquish is megkapja régóta várt PC-s átiratát. Most jött egy újabb bizonyíték.

Máris jöhet a PC-s Vanquish?

A Nier: Automatával intenzív időszak ért véget a Platinum srácainál, úgy tűnik, most már jut idő néhány régi elmaradás elpótlására. Teaselésbe kezdett a csapat, jöhet a PC-s Vanquish és a Bayonetta 3 is.