Quake Champions - itt az első gameplay trailer

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 5.
  • Videó
Link másolása
Az E3-as bejelentéskor csupán egy filmes előzetest kaptunk, ám a QuakeCon apropóján végre megérkezett az első gameplay kedvcsináló a Quake Championsról. Már azt is tudjuk, hogy a béta 2017-ben indul.

Tegnap éjjel kezdetét vette az idei QuakeCon, amit a régóta várt multis shooter gameplay előzetesével indított a Bethesda. Az akció tényleg pergős, az ismerős fegyverek visszatérnek, és lesz rocketjump is - pont úgy, mint a régen.

A kiadó megerősítette, hogy a bétateszt 2017 folyamán élesedik, és még abban az évben napvilágot lát a teljes verzió is.

Jelenleg úgy néz ki, hogy a Quake Champions csak PC-re érkezik, noha a konzolos verziók sincsenek kizárva. A játék támogatja a 120 Hz-es képfrissítést, és a framerate-et sem limitálják.

A friss képek sem hiányozhatnak:

7.
7.
FekaFOB
A játékmenetről és a fegyverekről nem is beszélve. Baromira tetszik hogy a Q3 fegyverdizájnjait vitték tovább és gondolták újra. Ez a raketavetőn és a socón nagyon tetten érhető. :)
6.
6.
FekaFOB
A videoban az egyik pálya egyértelműen a Quake 3ban lévő CampGrounds új verziója. Kapott egy kis átalakítást (kiegészítést) itt ott, de többnyire maradt ugyan az. Tehát teljesen egyértelmű hogy ez a Quake 3 egyenes ági örököse, legnagyobb örömömre. :)
5.
5.
user101
#4: Hát azért a kettőt egy napon emlegetni ... Merész na ... :) Amúgy roppant nagy szerencséjük van, hogy nem mondjuk pár hónappal később indították a Kickstarter kampányt, amikor már dübörög a QC reklám gőzhenger...

Ez pedig nagyon hent, nagyon pörgős és nagyon nagyon! :*
4.
4.
Sajnálom hogy ismét offolok, de ha már arena fps: kickstarteren a Diabotical pár nap alatt elérte a 110.000 fontos határt. Mókás kinézetű robotokkal kell egymást aprítani, hét fontért már meg lehet kaparintani a digitális változatot (bétával együtt).
https://www.kickstarter.com/projects/84288219/diabotical-by-the-gd-studio?ref=nav_search
3.
3.
psy123
szerintem iszonyat jónak néz ki!

pörgős. gyotrs, rocketjumpolós, mint a régi...
2.
2.
#1: Szerintem is a legjobban pörgő mapekről volt szórás a videóban. Egyelőre úgy néz ki, ezek a képességek csak valami nagyon másodlagos tartalommal bírnak csak, nem ez fogja eldönteni a csata kimenetelét hálistennek.
Fegyvereknél csak a QL-ről tudok nyilatkozni, ott azért pörög minden más is (Plasma, Lightning).
1.
1.
Jól néz ki. Ezek vajon ugyanazok a pályák, néhol tökre olyan érzésem volt, hogy azok csak új köntösben. Amúgy egy bajom van csak ezzel, hogy a játékmenet sajátosságai miatt végül úgyis csak vagy rakétavetővel vagy railgunnal megy mindenki. A különféle assault rifle-öknek és más golyószóróknak semmi értelme és ez kár, Doom-ban is ez van meg ez volt régen is. Bárhová becsatlakozol repkednek a rakéták, tehát vagy azzal mész vagy 0 pontod lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...