Quake Champions PC

Visszatér a Quake!

Hivatalosan is megjelent a Quake Champions

Közel öt évig volt korai hozzáférésű állapotban a Quake Champions, a mai napon azonban hivatalosan is megjelent az id Software lövöldéje.

Íme, a QuakeCon 2021 hivatalos menetrendje

Július közepén fény derült az idei QuakeCon időpontjára, nemrég pedig a Bethesda hivatalosan is leleplezte, hogy mivel készül majd a rajongóknak a kizárólag virtuálisan megrendezett eseményen.

Quake Champions - új játékmód és hős érkezett

Megérkezett az id Software arénashooterének legújabb frissítése, amely a szokásos hibajavítások és finomhangolások mellett élesíti a Slipgate játékmódot, valamint a Quake 2-ből ismerős Athenával bővíti a karakterfelhozatalt.

Most már végleg ingyenes lett a Quake Champions

A Bethesda bejelentette, hogy a Quake Champions korai hozzáférésű változatáért most már nem kell fizetni, bárki szabadon játszhat vele, ameddig csak jólesik. A legújabb előzetesben egy új karakterről, a Death Knightról hullt le a lepell.

Még egy hétig ingyenes a Quake Champions

A jelenleg korai hozzáférésű státuszban leledző Quake Champions a múlt heti E3 apropóján egy ideig ingyenesen volt tölthető. Az akció időtartamát meghosszabbította az id Software, így végül június 25-ig zsákolhatjuk be az FPS-t.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.

E3 2018: A héten ingyenes a Quake Champions

Noha a Quake Champions még korai hozzáférésű fázisban van, ám június 18-ig ingyen játszhatunk vele a Steamen. Utána is miénk marad a free-to-play verzió. Nemrégiben nagyot frissült az arénashooter, már botok ellen is játszhatunk vele.

Hamarosan botokkal bővül a Quake Champions

Az id Software illetékesei a napokban újabb részleteket árultak el a Quake Champions közelgő újdonságairól. Átalakul a Gore-rendszer, azaz apró darabokra lőhetjük egymást, és gépi ellenfelek ellen is nyomulhatunk.

Quake Champions - új hős és térkép érkezik

Szépen egyenletesen csurog a tartalom a Bethesda aréna shooterébe. Érkezett egy trailer, amelyen kapunk egy kis ízelítőt az új Awoken nevezetű mapról, és arról is, hogy Strogg és Peeker hogyan teremtenek majd rajta káoszt.

Quake Champions - itt a márciusi frissítés

Ha a régi Quake-ek játékmenetét imádtad, akkor a Quake Champions legújabb frissítésének biztosan örülni fogsz. Elérhető lett a No Abilites mód, amely kikapcsolja a hősök speciális képességeit, így csak a játékosok skillje számít.