No Man's Sky - fedezd fel a galaxist!

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 10.
  • Videó
Link másolása
PlayStation 4-re már a mai naptól, PC-re pedig péntektől lehet majd beszerezni a Hello Games régóta készülő, ígéretes felfedezős sci-fijét, a No Man's Skyt. A premier alkalmából be is futott az utolsó előzetes.

A No Man's Sky PlayStation 4-en a mai naptól szerezhető be, míg PC-n csak két nappal később, 12-én érkezik meg. A Hello Games ennek megfelelően nem csak egy első napos, rengeteg újdonságot ígérő sebtapaszt, de egy hangulatos premier előtti trailert is kiadott.


32.
32.
#30: Te magadtól vagy ilyen hülye, vagy valaki ott ül és segít? Szó sem volt személyeskedésről, basszus, ott van a link amivel már ketten is győzködünk, hogy nem a levegőbe beszélünk, de úgy látom, még mindig nem találtad meg. Hint: videót kéne keresni, nem borítót. Atya ég...
31.
31.
Tr4nCe
#30: Egyébként oda van téve az egyjátékos logó.. ami meg ki van nagyítva az egy figyelmeztetés, hogy erőszakos és net kapcsolat kell.
30.
30.
Tr4nCe
#28: Ezt te hol látod leírva azon a borítón? Esetleg spanyolul van rajta? Mert itt ami ki van nagyítva az az, hogy online kapcsolat szükséges hozzá. Imádom amikor valaki személyeskedik. Ettől biztos keményebbnek erezzük magunkat, vagy esetleg okosabbnak, de hát nem:(
29.
29.
user101
#11, 23: Pedig baromi egyszerű a képlet megoldása: van aki szeret kockákat rámolni kockákra. Számára ez egy jó játék ( és hát sokan vannak ), márpedig gamernek lenni pont a játékok szeretetéről szól. Minden más szubjektív megintésél kérdése.

Azért mert 10 emberből valami 7-nek nem tetszik, még nem lesz az szar... Ez mindössze ( és semmi többet ) jelent, hogy 10 ből 7-nek nem tetszik. Ez vélemény és nem minőségjelző ( nagy különbség ) ! Az általánosítás meg a statisztika ugyanis mindössze egy érdekes adat a közízlésről, de nem fizikailag kimutatható tényszerű dolog, hanem szubjektív ( és ez által befolyásolható ) vélemények ütközése. Olyan, mintha azt mondanánk, hogy 2+2=4 egy szar eredmény, mert nem tetszik ugyanis én utálom a matematikát és egyébként is a bunkó szomszédom mondta akinek mindig a küszöbömre szarik a macskája. :)

Pont itt volt hisztéria arról, hogy szar a játék mert 60 euró, de 20-ért már megvenné az illető. Egy olyan dolog befolyásolja a _véleményét_ a játékkal kapcsolatban, ami semmilyen viszonyban sincs a termék minőségével... Furcsa dolog embernek lenni ! :D
28.
28.
#27: Pont ez a lényeg te szerencsétlen. Legalább tényleg néznétek meg amit linkelt (már nem először), mielőtt nekiálltok jártatni a szátokat. A csókának ezt mondták az arcába: "You guys are literally building your own massively multiplayer world that's procedurally generated..." Az ő reakciója erre mi volt? Kacag tovább, és bólogat mint egy bobblehead.
27.
27.
Tr4nCe
#26: Ezzel bizonyítva, hogy online lehet majd játszani? :) Online játszom a Splinter Cell:Blacklist-et, és a Hitmant is úgy játszák. Attól nem lesz massively multiplayer....
26.
26.
ADMlN
#25: Ezt a matricázást meg csak hobbiból kezdték el... Plusz ez a Murray nevű tag már Twitteren is elkezdte terjeszteni, hogy ja, amúgy ez mégsem multis játék.
"To be super clear — No Man's Sky is not a multiplayer game."
25.
25.
Tr4nCe
#24: Azért én várnak ezzel a kijelentéssel... eddig egyetlen 1 esetről volt szó.. hány éve is van kint a játék?! Mellesleg rengetegszer elmondta Murray, hogy ez kifejezetten single épülő játék... bár a te idegrendszered, ha ilyenen akarsz pörögni, pörögj. :)
24.
24.
ADMlN
#22: Te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak tetted?
Ott van a linkelt videóban amit a küldtem. Azt ott Sean Murray a Hello Games egyik vezetője, ha nem tűnt volna fel.
Az elején "massively multiplayer"-nek titulálják a No Man's Sky-t és nem látom, hogy a csóka nagyon tiltakozna.
De később meg is kérdezik tőle:
- Szóval összefuthatsz más emberekkel, más játékosokkal a játékban?
- Igen. De ez meglehetősen ritka, már csak a világ hatalmas méretei miatt is.
Nos mint kiderült ez annyira ritka, hogy nincs is benne a játékban... Persze egyszer sem tettek nyilatkozatot, hogy ezt tisztázzák.
Ez szerinted mi ha nem hazugság?!
Semmi lies... meg a nagy lóf...
23.
23.
Tokodboy
#9: A minecraft a szar uj definicioja.
22.
22.
SkyHun
#21: Nem kell utána nézni, mert ezt mondták . !
Legalább te néznél utána...
Semmi lies.
21.
21.
ADMlN
#20: Lies
Legalább néznél utána... ffs
20.
20.
SkyHun
#7: Már az elején leszögezték hogy OFFLINE játék lesz.

(Ha mindenki körül tekintőbb lett volna, megnézte volna a STEAM adat lapján hogy nem kínál semmi féle ONLINE lehetőséget.)

Persze talán a bolygók elnevezésén kívül.
18.
18.
kamgecam
#16: +1 Abszolút egyetértek! :)
16.
16.
Yanez
#15: Azert ha lesz alkalmad probald ki. Tudod, a puding probaja az eves.
15.
15.
Aanash
#14: Legyenek is nyomasztó helyek az űrben:)
Tényleg nagy ötlet a játék, csak olyan doboz hatású számomra minden.
Vagy nem is tudom hogyan írjam le.
Talán sehogy:)
Neked pedig jó játékot:)
14.
14.
kamgecam
#12: Nekem pont ez a fajta művészeti dizájn tetszik. Ismerősöm mondta hogy sokkal jobb a grafika mint amire számított.Ő ilyen indie-s grafot várt és szerinte teljesen mainstream és igényes.
Egyébként vannak olyan galaxisok ami tök rideg, sötét hangulatot áraszt.

https://www.youtube.com/watch?v=uLWjEkizc3A
57:27-től
13.
13.
kamgecam
Limited késik hogy a fene enné meg,az összes haver meg psn-en a No man's Sky-al játszik fel tudnék robbani, de legalább tudtam velük beszélni és hát,...komoly a game. Remélem holnapra vagy péntekre hozza a futár. X(
12.
12.
Aanash
Biztosan nagy siker lesz a játék, csak ez a grafika nekem már zavaró.
Meg ez a sok szín.
Annyira műanyag hatású számomra az egész, hogy egyszerűen lehetetlen komolyan vennem egy kicsit is ezt a világot.
Pedig nagyon vártam eme alkotást.
11.
11.
Yanez
#9: Szinte barmely jatekra lehet talalni ilyen "magyarazatot". Fifa? Futsz, labdat rugsz, futsz, labdat rugsz.... Vagy barmely racing, mesz a kocsiddal elore, a palya vegeig, es igy a vegtelensegig. XD
10.
10.
KopyAti
#9: Pont ilyet akartam írni!
9.
9.
user101
#7: Miért a minecraftnak mi az értelme ? Kalapálsz kockákat, hogy farmolj belőllük másik kockákat, amiket leraksz kockákra és mész farmolni kockákat.... :D
8.
8.
PhoenixZ
Engem megvett kilóra. Bár biztosan sokan csalódnak majd benne, én személy szerint szeretem a felfedezést, kereskedelmet, craftolást, amire a látottak alapján épül. Arra meg gyerekkorom óta várok, hogy legyen végre egy olyan program, ahol egy galaxis minden égitestét bejárhatjuk, töltés nélkül, ráadásul generatív algoritmusok hajtják és ennek ellenére változatos. Lehetőség rengeteg van benne, ezért sokaknál magasan van a léc, de én azt mondom, hogy technikailag így is bámulatos egy ilyet összehozni.
7.
7.
_NMI_
Egyébként mi lesz ez a játék?
Leszállsz egy bolygóra, lövöldözöl sziklákra meg kövekre, farmolsz, feltöltöd az üzemanyagod, meg fejlesztesz, majd elrepülsz egy másik bolygóra és így tovább a végtelenségig? Mert ez így kurva unalmasnak hangzik.

És teljesen értelmetlennek is, mivel most megy arról a botrány, hogy gyakorlatilag nincs multiplayer a játékban, mert két srác nem látta egymást, annak ellenére, hogy ugyanott voltak.
https://www.reddit.com/r/NoMansSkyTheGame/comments/4wxydf/im_about_to_meet_another_player_seriously/

https://www.youtube.com/watch?v=AE0nuW-mQ8A
6.
6.
dzsiádzsó
Mint egy lebutított max effect, semmit nem látok benne továbbra se, volt egy jó ötlet, de játékot nem tudtak írninköré, mindig hozzátoldanak valamit és az egésznek szedettvedett feelingje van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...