Folytatódhat a Rage és a The Evil Within is

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 10.
  • Hír
Link másolása
A Bethesda Softworks alelnöke, Pete Hines a Findernek adott interjúban elárulta, nincs kizárva annak esélye, hogy az anyagilag jól teljesítő Rage és a The Evil Within valamikor folytatást kapjon.

Ugyan a Bethesda az elmúlt időszakban leginkább a Fallout-, a The Elder Scrolls-sorozat és az id Software-féle vonalon mozgott, ez azonban nem akadálya annak, hogy a jövőben olyan játékok is visszatérjenek, mint a jól sikerült, anyagilag is remekül teljesítő Rage vagy a Shinji Mikami alapította Tango Gameworks horrorja, a The Evil Within.

Ezt maga a Bethesda Softworks jelenlegi társelnöke, Pete Hines nyilatkozta a Findernek adott interjúban. Hines azonban gyorsan leszögezte, jelenleg rengeteg egyéb dolgon ügyködnek, így egyik játék folytatásán se dolgoznak, de ő személy szerint nagyon örülne mindkét produkció újabb epizódjának.

A The Evil Within tesztjét erre olvashatjátok, a Rage-ről pedig itt emlékeztünk meg.

23.
23.
hoaw
Hát jó a, akkor talán a játék ki lesz próbálva majd valamikor
22.
22.
markoci555
#21: meg hozzátenném pl a Rage-ben nagyon élveztem a kis arénás pályát ahol újramehettél. Borderlands-ba pedig dlc-ként tettek arénás sz*rt, ami olyan szinten unalmas és monoton, hogy azt nehéz elmondani. 4-5 órás szünet nélküli (nem lehet belementeni, max leállítani) monoton lövöldözés a második 3 pálya.
21.
21.
markoci555
Én szinte csak rosszatt láttam a Rage-ről, amikor kijött, de lesz*rtam mindenkit és megvettem, és nem csalódtam. Nekem nem kell hogy egy játék full nyitott legyen, teljesen bejött az egész. Borderlands-ot persze hogy nem körözi le, de éreztem hogy a sok hülyére akik leszólták, nem szabad hallgatni. Remélem megtartják az alapokat és kapunk egy jóféle folytatást!
20.
20.
aordog
Ja és nem igaz hogy az elsõ fél óra után önmagát ismételte!
Az elsô fél óra arra is kevés volt, hogy eljussál az elsô Part-ra.
Minijátékok, fegyver Upgrade, autós versenyek és különbözô dolgok megtalálása és még semmit sem lâttàl belôle. A tâblát ahol meg a bérgyilkos feladatokat felvehetted azt nem is említettem meg.
19.
19.
aordog
A Rage-et 360-on nyomtam...eszméletlen game volt. Nehéz fokozaton toltam és így a hangulat is fenomális volt!
A grafika akkoriban nekem nagyot ütött....
A vége valóban fura volt, de nem számított, mer ami elötte volt az csúcs!
Esténként toltam, mert nekem így volt egy furcsa horror érzés is!
Nem tõkéletes game, de 1x kötelezô kipôrgetni! És ismétlem: este és nehéz fokozaton és tuti, hogy a kontroller beleizzad a markodba ;)
18.
18.
user101
#17: Nem tudom, a Rage az első fél óra után végig önmagát ismételte, a Borderlands-ban viszont mindig megfektetett a játék azzal, hogy mekkora állatok is a fejlesztők. Minden egyes szektornak sajátságos hangulata van, fantáziadúsabb, valószínűleg a pályadesign miatt és bár tényleg fárasztó tud lenni néha a farmolás, de a Rage-ben sosem jutott eszembe csak úgy önfeledt autókázni és carmageddonozni. :) CL4P-TP zseniális, nagyon feldobja a játékot és mivel nekem a GOTY van meg így a Revolution kiegészítőn sírva fetrengve kínlódtam át magam, mert alig bírtam koncentrálni a röhögéstől. Nagyon eltalálták az NPC-ket, hihetetlenül idióta karakterekkel van tele a játék ), talán a vége volt egy kicsit erőltetett...

Talán csak a könnyedebb hangulat és mert maga a játék sem veszi komolyan magát, de nekem sokkal nagyobb élmény volt a Borderlands. Nem mondom, hogy a Rage rosszabb, inkább csak más, kicsit komorabb, érdektelenebbek az NPC-k, kicsit olyan tipikus ID játék. Végig azt éreztem, hogy nem ez az erősségük és tényleg: az új Doom-ban zseniálisat alkottak.
17.
17.
crytek
#11: "Az más kérdés, hogy maga a játék milyen... középszerű és hamar ellaposodó. Ha ilyesmit akarsz és még nem próbáltad akkor sokkal inkább ajánlanám valamelyik Borderlands-et, sokkal nagyobb élmény... :)"

Pedig a Borderlands 456* unalmasabb mint a Rage nem véletlen egyiket se vittem végig a Rage-et meg már többször is. Borderlands az sajnos full coop játék mert egyedül öngyilkosságba hajt az unalom
16.
16.
Chrysh
#2: Ha megfogadsz egy tippet, akkor játszd a Rage-t nehéz fokozaton, mert ott mutatja ki az AI a foga fehérjét. Az ellenség rendesen visszavonul ha baj van, megpróbálnak megkerülni, ill. alakzatba is állnak, hogy gyorsabban beapríthassanak.

A hibái és a pocsék, semmilyen vége ellenére is egy remek játék a RAGE, tessék nyugodtan kipróbálni.
15.
15.
kamgecam
#11: +1
Borderlands-et kevés játék üti! :)
14.
14.
Instict99
Tudom hogy nem ide tartozik de tudja valaki hogy lessz e folytatása a Brothers in Armsnak?
12.
12.
devilcsaj
IGEN!! IGEN!!! The Evil Within folytatás jöhet, Sebastiannal természetesen. :D
11.
11.
user101
Nincs a Rage-nek semmi baja: egy Core2 E8400 + Radeon 5770 ( 1GB ) al tökéletesen játszható volt, egész korrekt beállítások mellett. ( Pontosat nem tudok mondani, mert régen volt és azóta már semmi nincs meg abból a gépből ). De a lényeg, hogy egy ma már rettentően elavult CPU és egy ATI VGA-val szép, gyors és játszható volt.
Igen néha volt késői textura betöltés ( de egyáltalán nem zavaró és ilyet az UE3-al is tapasztaltam - amikor elsőre mentem helyekre ). Nekem mondjuk az első patch előtt is jól ment és nem éreztem változást utána sem, de mint írtam, egyáltalán nem volt vészes, pedig ATI kártyám volt akkoriban!

Az más kérdés, hogy maga a játék milyen... középszerű és hamar ellaposodó. Ha ilyesmit akarsz és még nem próbáltad akkor sokkal inkább ajánlanám valamelyik Borderlands-et, sokkal nagyobb élmény... :)
10.
10.
kamgecam
#2: Akkor csomagold ki de azonnal és csapasd.Előtte megnézheted a Mad Max-et(új részt)hogy meglegyen a hangulat.
9.
9.
kamgecam
Rage folytatás jöhetne, a hibáitól eltekintve az első rész rohadt jó volt.Kár hogy a végét összecsapták.
8.
8.
Az Evil Within-el még nem játszottam, viszont a Rage remek játék, megérdemelne egy jó folytatást.
7.
7.
CitromH
#2: #6 #4 Original kapta a peccseket elég gyorsan, így a hibák orvosolva lettek. A Crackesek szívtak. Jó kis játék volt.
6.
6.
atesz89
Jó lett volna a Rage ha nem lett volna tele pixelhibákkal.
5.
5.
crytek
Mindkettő jöhet királyságosak...
4.
4.
KopyAti
Jó a Rage, de a pc-s verziót nem tudom mennyire tudták összekalapálni, mert az fos volt az elején, mikor megjelent.
3.
3.
TDavid22
#2: ha szereted a Mad Max féle világot (kevesebb kocsikázással) akor nem fogsz benne csalodni ;)
2.
2.
hoaw
Jó a Rage amúgy? Mert itt van a polcomon kibontatlanul.
1.
1.
Yanez
Nekem nagyon bejött ez EW, főleg mert mostanság igencsak szűk a választék a zsánerben. Ha jönne egy folytatás, én biztos vevő lennék rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...