Miért teaseli a Telltale a Mr. Robotot?

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 10.
  • Teaser
Link másolása
A Telltale gőzerővel tolja az E Corp szekerét a közösségi médiában, már csak az a kérdés, hogy miért. Nem tartjuk kizártnak, hogy a fejlesztőcsapat is Mr. Robot-rajongó, de valószínűleg ennél többről van szó.

Habár a Telltale Games játékai nem sokat változtak az elmúlt években, a csapat történeteire így is sok játékos kíváncsi. Ehhez persze rengeteget hozzátesz az is, hogy a srácok rendre bejáratott címekkel dolgoznak, és úgy néz ki, a jövőben sem térnének le erről az útról: elképzelhető, hogy a Mr. Robot lehet a következő alapanyaguk.

Legalábbis elég furcsa, hogy a Telltale a Facebookján és a Twitter-csatornáján is megosztotta, a sorozatbeli E Corp vírusvideóját, amely szerint augusztus 17-én mutatkozik be a vállalat csevegőalkalmazása. Biztosat persze nem tudunk, azonban nem kizárt, hogy egy új Telltale-projekt bemutatója előtt állunk - épp aznap kezdődik el a kölni Gamescom is.

Akárhogy is, a Telltale így is elfoglalt. Épp most rajtolt el a Batman, hamarosan folytatódik a The Walking Dead, ezek mellett pedig egy Marvel-projekt és a Game of Thrones folytatása is tervben van.

7.
7.
hadzsime
#6: Szerintem elég kiszámítható volt az ötödik rész vége. A második évad epizódjai pedig tele vannak olyan jelenetekkel, amikre a kutya sem kíváncsi.
Az FBI-os csaj maszturbálása meg a kínos beszélgetései teljesen érdektelenek. Angela egy száraz, unalmas karakter mégis rengeteget mutatják.
Tyrel Wellick feleségéről (még a nevét sem tudom) pedig semmit nem tudunk, de mégis úgy kezelik a nézőt mintha egy Magdi néni szintű ismert karakter lenne, mert muszáj egy jó picsát mutatni néha.

Persze ez nyilván csak az én véleményem de én például többet szeretnék látni a hackelésből, Elliotból, a kínai védelmi miniszterről és Tyrel Wellickről, sőt még Darlene szála is érdekelne, ha nem egy rigolyás picsaként mutatnák be, aki most hirtelen (ok nélkül) játssza a főnökösdit. Persze nem rossz a sorozat, sőt az egyik legjobb, csak néha hajlamosak érdektelen dolgokkal kitölteni a műsoridőt.
6.
6.
Hab
#3: Az első rész valóban gyenge volt, de a többi szerintem jó. 5. rész vége meg nagyot ütött.
5.
5.
McDuff
nem fogjuk megélni hogy a Telltale mondjuk egyszer egy FPS-t csinál :D SOHA! :D
4.
4.
RangerFox
Minden játékukat szeretem. Várom.
3.
3.
hadzsime
Ha olyan fasza lesz a játék mint az első évad volt, akkor jöhet, de ha olyan eseménytelen lesz mint a második évad eddig, akkor hagyják a picsába.
2.
2.
mestermagyar
1.
1.
Yanez
Jöhet! A sorozat is tetszik és van benne miről csinálni mellékszálat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...