Íme, a Star Wars: Zsivány Egyes új előzetese

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Nem szokásunk nagy szavakkal dobálózni, de sanda gyanúnk az, hogy minden rajongó eldobja az agyát a Star Wars: Zsivány Egyes legújabb előzetesét látva. Kiváltképp azért, mert egy ismerős nagyúr is tiszteletét teszi benne.

A háttérsztorit már mindenki ismeri - hőseink csapata a Halálcsillag tervrajzait igyekszik meglovasítani -, így inkább nem is beszélnék mellé a Zsivány Egyes – Egy Star Wars-történet legújabb előzetese előtt.

Öveket becsatolni, és tessék szépen beszippantani az élményt. Fontos adat: a film december 15-én landol a mozikban.

33.
33.
markoci555
van egy kemény gyanúm, hogy Vader olyan lesz mint Luke az újban, egy jelentet kap a filmben, de jót tett a reklámnak :D
32.
32.
kopic
Hat...ööö...a csajszi jol nez ki es kb ennyi.
31.
31.
roli33
#29: Pont ez az, hogy nem csak ennyi van benne. Megannyi lehetőség adott, hogy akár a Star Wars más korszakából csináljanak filmet, de maradnak annál a koncepciónál, aminek a régi filmek ismeretében semmiféle tétje nincs. Tudjuk mi lesz a dolog kimenetele. És ezért lázadoznak sokan. De maga a film attól még nagy valószínűséggel jó lesz! Én személy szerint a 8-9-re leszek igazán kíváncsi!
29.
29.
user101
Azt gondolom, hogy alapvetően azért lázadoznak az emberek, mert olyan kicsi az SW univerzum, hogy nem is nagyon lehet másról filmet készíteni, mint egy "újabb" ( ugyanaz :) halálcsillagról. Istenem, ha egyszer ennyi van benne... :D
20.
20.
giga321
Jujj már nagyon várom 2 jó kis sci-fi 2016ban én már örülök (star trek az egyik)
19.
19.
Raizen25
Nem tűnik rossznak , de ez 1 alternatív sztori a történetet nem viszi előre , szóval nem érzem a motivációt a megnézésére :S
11.
11.
Macifasz
#8: Mert az Episode VII óta divat lett használni a "copy-paste az egész" meg a "már megint Halálcsillag" mondatokat, kifejezéseket, és úgy gondolták, hogy annyira egyediek lesznek, hogy az újabb Star Wars filmet is majd ezekkel savazzák. :-D Az olyan apróságok már nem zavarják őket, hogy ez a film a Halálcsillag tervrajzainak az ellopásáról szól, tehát alap, hogy nem csak említés szintjén lesz benne.
9.
9.
Neo1989
Nem sok filmmel teszem, de ezért biztos elmegyek moziba.
7.
7.
Macifasz
#6: Egy olyan spin-off-ban, ami azt dolgozza fel, hogyan lopják el a Halálcsillag tervrajzait, még is minek kéne szerepelnie? Pónilónak? Persze értem én mire gondolsz, valszeg még mindig nem emésztetted meg, hogy az Episode VII-be is volt egy, de akkor is...egy Halálcsillag tervrajz ellopásáról szóló filmben belekötni abba, hogy van benne Halálcsillag kicsit vicces sztem.
6.
6.
KőbányaKispest
Előzetes alapján nem rossz. Na de a lényeg megint micsoda?

Teszünk bele egy Felicity Jonest (trendi cukipofa majd eladja ismét), legyen benne halálcsillag ezerhatszázkilencenkettedjére, meg egy robot, aki okoskodik és belepofázik mindenbe.

Tuti siker.
4.
4.
Stranger
Rettentően jó ez a megközelítés... a látvány pedig az eddigi legjobb.
3.
3.
DON GONDOCS
Ez már jobb lett mint az előző. Végre többet mutatják a szereplőket és nem csak pózolnak.
2.
2.
user101
Nah, végre van látvány és élet a világban. A 7-nek is az volt az egyik legnagyobb baja, hogy olyan volt, mint egy Fallout vagy Half-Life rajongói film: üres és élettelen... ( Na jó, meg a pocsék színészi játék sokat rontott rajta, hogy tesze-tosza dülöngélt mindenki a kamera előtt, mint ha nem tudná mi a dolga... )

Lehet utálni az 1-2-3 -at, de a világ amit megalkottak az baromira ott volt, amíg a 7 visszalépés volt a 4-5-6 felé ( vagy azok elé inkább ), de ott még technológiailag volt silány minden, de a 7-re már nem volt mentség...
1.
1.
wow001
Na ez is egy rakás .... lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...