Itt vannak az első képek a felújított Outcastből

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 12.
  • Képek
Link másolása
Ha minden igaz, a jövő heti Gamescomon többet is láthatunk az Outcast: Second Contactből, ízelítőként azonban álljon itt néhány screenshot, amely bemutatja, mennyit változott az Appeal klasszikusa.

Az 1999-ben megjelent Outcast innovatív és látványos darabnak számított a maga idejében, azonban alaposan eljárt felette az idő, bőven megérdemelt hát egy felújítást. A várva-várt remake-et végül májusban jelentették be, most pedig látnivalókat is kaptunk hozzá: egész pontosan egy artwork és három screenshot a jussunk a gamescomos bemutató előtt.

Az Outcast: Second Contact 2017 márciusában jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, a fejlesztését pedig az eredeti stúdió, az Appeal Studio végzi a Bigben közreműködésével. Ahogy az a képeken látható, a srácok alaposan gatyába rázták a játékot, a környezet és a karaktermodellek kifejezetten részletesek lettek, Cutter Slade már-már úgy fest, mint Nathan Drake HoleLensben.

A fejlesztők az irányítást is átalakítják, de egyébként változatlanok az alapok: a nyitott világú akciójátékban az Adelpha nevű bolygót kell majd felfedeznünk. A párhuzamos univerzum planétájáról a közeljövőben szerez tudomást az emberiség, az amerikai kormány pedig nem tétlenkedik, szondát küld az Adelphára, hogy felfedezze azt.

Hősünk, Cutter Slade akkor kerül képbe, amikor a szondát a bolygó egyik őslakosa tönkreteszi, és ezzel olyan téridőzavart okoz, amely a Föld elpusztításával fenyeget. A mi feladatunk az, hogy elkísérjünk egy tudóscsoportot, és lehetővé együk számukra, hogy megjavíthassák az eszközt.

Azt még nem tudjuk, hogy a "közeljövő" ez esetben mit jelent majd, lévén az eredeti játék története 2007-ben játszódott..

9.
9.
crytek
#7: Ezt kb a nulláról épitették újjá ez látszik is a grafikán szóval ezzel foglalkoztak is nem csak újra kiadják.
Így végre én is megtudom mi ez a játék.
7.
7.
Extol
Inkább azt a részt kellett volna befejezni amit tizen-akárhány éve félbehagytak, már megint az átkozott bőrlenyúzás!!! Már volt egy újrakiadás Steam-en most megint egy?
6.
6.
gorbesz
#5: Pontosan, cpu szamolt. Mekkora flash hangulata volt az elso pillanattol fogva. Zene is hibatlan volt. Ezek a kepek is hangulatosak. At kellett mennem cimboramhoz ann, hatha nala nem szaggat annyira. Hat at intel proci mar akkor is bizonyitott.
5.
5.
[Juraviel.Ihuan.Bedvin]
Mennyire imádtam ezt annak idején. Akkor játszottam vele, amikor az egyik újsághoz adták eredeti játéknak, és ha jól emlékszem, bár lehet tévedek, nem a grafikus kártyát használta elsősorban a grafika rendelésére, hanem a processzort.

Biztos bővítik is majd.
4.
4.
DON GONDOCS
Csillagkapu rajongók előnyben, talán ez a legjobb openworld játék amivel találkoztam. Beszippant a hangulata a világa.
3.
3.
user101
Hm, ez a játék teljesen kimaradt az életemből, még csak nem is emlékszem rá, ezen most nem tudom, hogy szomorkodjak, vagy bánatosan mosolyogjak.

#2: Vajon szerinted el fog ez futni 980ti-n full maxon 4k-ban ? :D
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...