GC 2016: Befutott a Farming Simulator 17 trailere is

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 13.
  • Videó
Link másolása
A jövő héten rendezik az idei Gamescomot, de ezt már biztos tudjátok. Európai fejlesztőről lévén szó, a Giants Software is ott lesz a kölni rendezvényen, és már elérhetővé tette az idevágó előzetesét is.

Július végén láthattuk először mozgásban a Farming Simulator 17-et, de már itt is a folytatás! Az idei Gamescomra egy dedikált trailerrel készültek a fejlesztők, amely egy sor újdonságot vonultat fel. Immáron sertéseket is tenyészthetnek a fotelgazdák, bekerült a kalapba egy új vasútrendszer, amellyel egyedileg szabályozhatjuk az áruszállítást, így nagy távolságokra is eljuttathatjuk a gabonát és a húst.

Ütős, nem? A traktorpornó október 24-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

4.
4.
ollie92
Nagyon szép tőlük, hogy picsát se javítottak a talajfizikán ! Az egész egy FS2015 több járművel, ill. lehetőségekkel. Jaj, csakhogy ezt egy alap FS2015 is tudja modokkal. Techland féle Pure Farming-ra vagyok még kiváncsi.
3.
3.
piskóta
#1: Kösz a linket, lett egy új kedvenc dalom.
2.
2.
crytek
A Techland féle Pure Farming 17-et vagy a Cattle and Corpsot jobban várom. Ezek sokkal jobbak lesznek ennél. Ez kb lószart se fejlődik mondhatni..
1.
1.
PaprikaJancsi
Nagyon hangulatos előzeteseket csinálnak mindig ehhez a szériához, érdemes megnézni a 2015-nek a launch traileret is ( https://www.youtube.com/watch?v=l8Rc_wMsuHk ).
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...