Farming Simulator 17 PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

Visszatér a Farming Simulator-sorozat.
Típus:

Ezekkel a játékokkal bővül januárban a Game Pass

Ahogy telnek a hónapok, annál jobban megéri befizetni az Xbox Game Pass havidíjas szolgáltatására. Ebben a hónapban olyan játékokkal bővül a könyvtár, mint az ARK, az Absolver, vagy a Life is Strange 2.

Farming Simulator 17 - a Platinum-kiadás jöttére

Korábban már nálunk is olvashattátok, hogy a csalafinta Giants Software újra kiadja a tavalyi Farming Simulator 17-et, csak most egy kicsit felturbózva. A játék megjelent, íme, a hozzá passzoló launch trailer!

GC 2017: Farming Simulator 17 - a Platinum-kiadás

A Giants Software bejelentette, hogy novemberben jön a Farming Simulator 17: Platinum Edition, amely az alapjáték mellett egy csomó ingame tartalommal fel lesz vértezve. Dél-Amerikában is művelhetünk földet többek közt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár játékmegjelenésből ezen a héten sincs hiány, igazán nagy durranásokra ezúttal ne számítsunk. Ha viszont kedveled a nagyfejű játékosok kosárlabdáját és a klasszikus FPS-eket, így is találsz egy-két finomságot magadnak!

Már egymilliónál jár a Farming Simulator 17

Sokkal jobban fogy a Farming Simulator 17 a tavalyi résznél, alig egy hónap kellett ahhoz, hogy a játék átlépje az egymilliós mérföldkövet. A PC-s verzió bizonyult a legkelendőbbnek, az eladások fele innen jött.

Brit toplista: tartja magát a Battlefield 1

Hiába jelent meg a múlt héten az EA második őszi sikervárományosa, a Titanfall 2, nem volt képes letaszítani trónjáról a Battlefield 1-et. A Skyrim: Special Edition csípte meg a dobogó második fokát.

Launch traileren a Farming Simulator 17

Nem kell már sokat várni az idei Farming Simulatorra, hiszen jövő héten kedden megérkezik a legújabb epizód, melyhez most befutott a megjelenést ünneplő utolsó trailer is.

Farming Simulator 17 - most a traktoroké a főszerep

A korábbi kedvcsinálók is érdekesek voltak, hiszen jószerivel az idei új funkciókra hívták fel a figyelmet, ám biztosan sokan vannak, akik pusztán a mezőgazdasági gépek szeretete miatt játszanak a Farming Simulatorral. Nekik szól az új trailer.

Farming Simulator 17 - a vonat nem vár

A Giants Software rendszeres időközönként bemutat valamit a Farming Simulator 17 új funkciói közül. Ezúttal a vasúti rendszerrel ismerkedhetünk meg, amely a terményeink elszállítása miatt fontos.

GC 2016: Befutott a Farming Simulator 17 trailere is

A jövő héten rendezik az idei Gamescomot, de ezt már biztos tudjátok. Európai fejlesztőről lévén szó, a Giants Software is ott lesz a kölni rendezvényen, és már elérhetővé tette az idevágó előzetesét is.