GC 2016: Titanfall 2 - a héten indul az első bétateszt

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 16.
  • Korai verzió
Link másolása
Az EA és a Respawn Entertainment bejelentette, hogy a Titanfall 2 nyílt technikai tesztje (értsd: bétája) már e hét pénteken kezdetét veszi. Csak PS4-en és Xbox One-on nyomhatjuk a próbaverziót.

A Titanfall 2 nyílt bétatesztjére a hónap utolsó két hétvégéjén kerül sor - jelentette be a Respawn és az EA illetékese az idei Gamescom kapcsán. Az első augusztus 19-én (e hét pénteken) indul PlayStation 4-en és Xbox One-on, és augusztus 21-tart.  Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a PC-sek sajnos kimaradnak a próbából.

A technikai teszten minden érdeklődő részt vehet. Ami pedig a tartalmat illeti, két pályát és két játékmódot nyüstölhetünk benne.

A Bounty Hunt (5v5) egy teljesen új móka, melyben a titánpilóták és csapattársaik az ellenség tagjaira vadásznak. A Pilots vs. Pilots (8v8) lényegében egy igazi Team Deathmatch, ahol csak a harcias és mozgékony játékosok győzhetnek.

Az egyik térkép a Boomtown lesz, amely egy földalatti létesítmény, de kellően nyitott ahhoz, hogy a titánokat is harcra fogjuk. A Homestead egy sziklás terep, egy egészen hangulatos faluval, középen egy folyóval.

A második bétateszt augusztus 26-28. között fut. Kapunk egy új játékmódot és térképet is. Az Amped Hardpoin, (6v6) lényegében a Hardpoint Domination helyi megfelelője, melyben a kontrollpont megvédése dupla pontot eredményez. A bónusztérkép Forward Base Kodai néven fut.

A bétában két új titánt irányíthatunk - ez az Ion és a Scorch.

Este 8-kor a készítők élőben streamelik a Titanfall 2-t a Twitchen.

4.
4.
elgeri
#3: PC-n egyáltalán nem lesz!
3.
3.
s4jtqkac
#2: "A technikai teszten minden érdeklődő részt vehet." Ez szerintem konzolokon majd vmi kozponti helyen lesz reklamkent, pcn pedig gondolom originrol letoltve. Remelem segitettem.
2.
2.
atesz89
Hol lehet feliratkozni bétára?
1.
1.
DON GONDOCS
Én meg most pótolom elmaradásom az első résszel, féltem egy multi only játékot venni, de nem bántam meg 6euroért ajándék. Ez a 2 meg még jobban érdekel a kampány miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...