GC 2016: Nézd vissza az EA-konferenciát!

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 16.
  • Videó
Link másolása
Nincs megállás, a Blizzard bulija után is kapunk élő showt! A nagyobb kiadók közül egyedül az Electronic Arts gondolta úgy, hogy érdemes saját konferenciát tartani Kölnben. A sportjátékok, a Battlefield 1 és a Titanfall 2 rajongói figyeljenek!

Az EA konferenciája jól is és rosszul is elsülhet. Aki végre konkrét látnivalókat vár a Mass Effect: Andromedáról vagy az új Star Wars-játékról, lehet, csalódni fog. A Gamescom nem erre való. Arra már sokkal inkább, hogy bemutatkozzon a FIFA 17 Ultimate Team játékmódja, és a mobilverzió is - a többi sportjátékról már nem is beszélve.

Sanda gyanúnk, hogy a Battlefield 1 és a Titanfall 2 nem marad ki, noha mindkét játék esetében tudjuk, hogy mikor indul a nyílt béta.

Update! A műsor véget ért, a felvételét alább találjátok meg.

12.
12.
Spiderling
Üdv.
The Division jövőbeli(surviver dlc elsősorban) tartalmakról, lesz-e vmi, várható-e infó GS-en?
11.
11.
Codehook1337
Ez pcn megy ez a bf1 kozvetites vagy boxon?
6.
6.
Necreon
Annyi emberből hogy találja ki mindig egy cég hogy az egész cégből egy pösze / selypítő embert kell odarakni fél órákat beszélni?

Tell uff moh pfleaf abouf our new evenffs based on the weekff.
5.
5.
Necreon
#2: Az a baj hogy teljes árú játéknak kevés volt, free to play -ként meg nem akarták kiadni.

Akartak idézgetni keményen karakterektől loading képernyőkön... kampány és univerzumépítés nélkül.

Casual játékosoknak akartak kedvezni... 60 dolláros áron plus season pass-al. Hardcore játékosoknak lehet ennyiért eladni, ők meg nem fognak botokra lövöldözni.

Az ötletek jók voltak, de minden téren két szék közé estek velük. Most eljutnak oda, ahol nagyjából a CoD kéne tartson, egyértelműbb lesz az árcédula miértje (kampánnyal), a világa tök érdekes is lehet ezzel az Avatar / Edge of Tomorrow mix-el amit sugároz magából, a kampány miatt a multiban is érdekeltebbek, motiváltabbak lesznek az emberek mert olyan pályákon játszanak ahol tudják hogy mi történik/történt, nem csak szép de jelentőségteljes hátterek és világok lesznek... ez szép és jó, nagy előrelépés, pacsi érte. De 60 dolcsiért nem akarok botokra lövöldözni továbbra sem. 40-ért se.
4.
4.
Codehook1337
#3: Pont azon vagyok, hogy kikapcsolom :D legalabb egy meccset tolnanak...
3.
3.
Necreon
Fél órája magyaráz valami röhejes bajszú mexikói az új FIFA-ba épített daily challange-ekről meg minijátékokról úgy hogy közben a menüt bámuljuk.

Amikor azt hinné az ember az E3 fillerjeinél nincs unalmasabb...
2.
2.
RangerFox
#1: Az utóbbi évek leginnovatívabb FPSe volt az első. Persze a botok rontották az összképet, de így is egy remek játék volt.
1.
1.
Necreon
Titanfall 2 multira kíváncsi vagyok. Nem mert bármi esélye van hogy egy percet is eltöltök vele, hanem mert érdekel hogy mit tanultak az első részből. Mondjuk elvileg nem sokat, mert a koncepció ugyanaz, csak most nem lesznek fizetős mapekkel szétszabdalva a community-k, meg van kampány... ami persze mindkét oldalon dicséretes, de akkor sem kezd semmit azzal ami miatt a Titanfall 3-4 óra után dögunalom volt.

Biztos tök jól fog kinézni a traileren, persze, csak mi nem a trailerrel játszunk majd, és ezt sokan elfelejtik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...