GC 2016: Injustice 2 - Harley Quinn is beköszön

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 17.
  • Hír
Link másolása
Újabb karakterbemutatóval jelentkezett a NetherRealm, a csapat ezúttal a Suicide Squad premierjét lovagolta meg. Visszatér Harley Quinn, és először teszi tiszteletét a sorozatban Deadshot.

Az Injustice 2 jövőre jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, és a visszatérő harcosok mellett több új karaktert is bemutat majd. Ilyen például Deadshot, aki Harley Quinn-nel együtt debütált a játék gamescomos trailerében. Köszi, PaprikaJancsi!

4.
4.
user101
Botrány szarul néz ki benne HQ ... mondjuk a többiek is.. :(
3.
3.
PaprikaJancsi
#1: Nem jön PC-re, csak szólok mielőtt folytatod a regényeket, hogy miképpen rontják majd el a portot.
2.
2.
Trapyd
#1: Pont ez jut eszembe nekem is. Pedig, de jó is lenne :).
1.
1.
Necreon
Ügyes, a Suicide Squad -ot lovagolják meg a két karakter reveal időzítésével... kérdés hogy mennyire érdemes mert a film nem lett túl jó sajna.

Egyébként én annyira játszanék ezzel a játékkal, de a Netherrealm + Warner párosból gyalázatos minőségű PC portok jöttek eddig csak, arról nem beszélve hogy a Netherrealm önmagában bármilyen platformra képtelen jó netkódot írni (nem hogy PC-re optimalizálni... mobilos amatőr stúdióknak outsource-olják a munkát), engem meg eleve az online érdekelne.

Szomorú hogy úgy kell néznem egy ígéretes játékra ami nekem személy szerint is tetszik a tematikája miatt, hogy "kár érte hogy PC-re úgy is elcseszik, már most lemondok róla mert nincs rá remény se", már a megjelenés előtt sokkal. Sajnos ezt a látásmódot a tapasztalat meg az évek szülték.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...