GC 2016: Jön a The Crew rendőrös DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Nagy meglepetésre még egy kiegészítőt kap a Ubisoft nyitott világú autóversenye, a The Crew. Az expanzió Calling All Units címen fut, és már a rendőröket is irányíthatjuk benne, teljesen egyedi verdákkal felvértezve.

A Calling All Units egy sor új versenyt és kihívást tartalmaz majd, érdekessége, hogy az illegális versenyzők mellett már a rend éber őreit is irányíthatjuk benne. A céljuk nyilván az, hogy levadásszák az ámokfutókat. A csomag 12 misszióval érkezik, a zsaruknak persze minden terepen bevethető, egyedi járműveik lesznek.

Kapunk motorkerékpárt és egy szinte elpusztíthatatlan SUV-ot is. Versenyzőként értékes jutalmak ütik a markunkat, ha lerázzuk a rendőröket - ehhez akár vakító villanógránátokat és korlátlan nitrót is bevethetünk.

A Ubisoft szerint ezek a rendőrségi hajszák bárhol bármikor kipattanhatnak. Egészen a 60. szintig fejlődhetnek a játékosok a kiegészítővel.

A DLC november 29-én élesedik, ugyanezen a napon érkezik a The Crew: Ultimate Edition is, amely az alapjáték és a Wild Run bővítmény mellett már a Calling All Unitsot is tartalmazni fogja.

1.
1.
DON GONDOCS
Ó végre új dlc új missionokkel, alig várom, a legjobb autós játék amivel valaha játszottam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...