Mafia III - a Marcano-család

Link másolása
Új előzetest kapott a Mafia III, melyben ezúttal New Bordeaux olasz maffiáját, a Marcano-családot ismerhetjük meg. A játék során ők lesznek az első számú ellenfeleink és tőlük kell átvennünk a város irányítását.

Újabb rövid kedvcsináló érkezett a Mafia III-hoz, melyben ezúttal legfőbb ellenségünket a Marcano-családot ismerhetjük meg. Ők voltak azok, akik elárulták Lincoln Clay családját, ezért a bosszútól fűtve megküzdünk velük a városért való irányításért. A Marcanók feje Sal Marcano, akit nagy eséllyel a valódi Carlos Marcelloról mintáztak.

A Mafia III október 7-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

3.
3.
hedzsooo
Én is inkább a már ezt inkább nem nézem meg táborba csatlakozom, már az előzőt is kihagytam. Ha ajátékot jól összerakták, akkor abból is meg kell hogy tudjam őket ismerni elég alaposan. Inkább a játék során szeretnék felfedezni, megismerni dolgokat belőle. Most játszom a 2. rész éppen végre végig, várós ez is. :-)))
2.
2.
DarkLord
Ezek csak háttér infókat adnak a játékhoz, nyugodtan meglehet őket nézni, sőt meg kell nézni, hogy tudd ki kicsoda lesz a játékban. Persze vannak azok a gameplay videók, amik lelövik a játék első fél óráját, na azokat tényleg nem kell megnézni.
1.
1.
Angelwing
Ezek a videók annyira feleslegesek. Ha mindet megnéznénk nem lenne semmi érdekes játék közben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...