GC 2016: Megint csúszik a Below

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 19.
  • Csúszás
Link másolása
A Capybara Games alkotásának az első tervek szerint még 2014-ben kellett volna megjelennie, ám úgy tűnik, a legutóbbi dátumot sem sikerül tartania a fejlesztőknek. Már biztosan nem játszhatunk vele a nyáron.

A Belowot nem titkoltan a Dark Souls és a Zelda-játékok ihlették, és egy dungeon crawler/roguelike hibrid lesz, amiben procedurálisan generált kazamatákban kalandozhatunk. Sajnos (szerencsére?) a Capybara Games nem sieti el a dolgokat, az anyag már három éve készül, most épp idén nyárra vártuk a programot.

Nos, ebből sem lesz semmi, lévén a Below megint késik, ám most még új dátummal sem szolgált a stúdió. Valami baj van a fejlesztés körül? Az biztos, hogy a srácok "keményen dolgoznak" a játékon, de túl nagy volt rajtuk a nyomás, ezért döntöttek az újbóli halasztás mellett.

A csapat nagyon büszke a Belowra, de még több időre van szükségük a projekt befejezéséhez. Már a kezdetek óta az volt a cél, hogy minőségi produktumot tegyenek le az asztalra, de annyit megígérhettek, hogy mindenki szeretni fogja, és emellett elnézést kértek a rajongóktól.

A Below Xbox One-ra és PC-re készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...