Below XBOXONE

A Capybara Games új játéka kizárólag Xbox One-ra jelenik meg.
Típus: Akció

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések - és még mindig találni finomságokat a heti újdonságokat összegző listánkon. A héten végre boltokba kerül a Below, némi késés után érkezik az Insurgency: Sandstorm, és VR-osodik a Borderlands 2.

Végre dátumot kapott a Below

Öt évvel a bejelentés után elérhető közelségbe került a Capybara Games roguelike címe, a Below. Hősünkkel egy titokzatos szigeten kötünk ki, ahol egy rejtélyes barlangot fedezhetünk fel. Egyre mélyebbre és mélyebbre merészkedve.

Below - éjszakai kalandozás

Továbbra is rejtély, mikor készül el az évekkel ezelőtt bemutatott Below végleges változata, de a PAX Westen ismét felbukkant a játék. Ember legyen a talpán, aki az éjszaki kalandozásból bármit is kivesz.

Több mint húsz percen át mozog a Below

Régóta várjuk már a Capybara Games felülnézetes roguelike játékát. Szerencsére úgy néz ki, hogy nemcsak malmozással töltik az idejüket a fejlesztők, ugyanis most közzétettek egy elég hosszú gameplay videót.

GC 2016: Megint csúszik a Below

A Capybara Games alkotásának az első tervek szerint még 2014-ben kellett volna megjelennie, ám úgy tűnik, a legutóbbi dátumot sem sikerül tartania a fejlesztőknek. Már biztosan nem játszhatunk vele a nyáron.

E3 2016: Ismét mozgásban a Below

Egészen messzire nyúlik vissza a Below története, hiszen a három évvel ezelőtti E3-on debütált a Capybara Games procedurálisan generált kalandja. A premier már nincs messze, de alapozásnak jó lesz a 15 perc tömény gameplay.

GDC 2016: Nyáron csaphatunk le a Belowra

Az IGF Awards díjátadó végén levetített trailerből kiderült, hogy a Capybara Games legújabb alkotása nyáron landol PC-n és Xbox One-on. A Below egy roppant ígéretes roguelike-nak tűnik.

Csúszik a Below és a The Elder Scrolls: Legends

A Capybara Games júniusban bemutatkozott alkotása, a Below csak jövőre látja meg a napvilágot. Hasonló a helyzet a The Elder Scrolls világában játszódó gyűjtögetős kártyajátékkal is - ezt le kell nyelnünk.

Below - 9 percnyi procedurálisan generált kaland

Az E3-as, közel húszperces bemutató után ismét mozgás közben leshető meg a Capy Games PC-re és Xbox One-ra is fejlesztett, procedurálisan generált helyszínekkel operáló kalandjátéka, a Below.

E3 2015: Húsz percig mozog a Below

Régen hallhattunk már a Capybara Games új játékáról, a Belowról, az E3 apropóján azonban újra megmutatta magát a roguelike-elemeket felvonultató kalandjáték. Egy húszperces gameplay videónk van róla.