Below XBOXONE

A Capybara Games új játéka kizárólag Xbox One-ra jelenik meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ez a hét laposabbnak ígérkezik a játékmegjelenések szempontjából, de ez talán nem is baj, így legalább minden időnket a Final Fantasy VII felújított változatának szentelhetjük!

Dátumot kapott a Below PlayStation 4-es változata

Már nem kell sokat várni a Below PlayStation 4-es változatára, amely a játékot némileg megkönnyítő Explore móddal párhuzamosan jelenik meg. Ez utóbbit a PC-s és xboxos játékosok is letölthetik majd.

PlayStation 4-re is megjelenik a Below

Hamarosan a PlayStation 4-tulajdonosok szerencsét próbálhatnak a Below rejtélyes szigetén, a Capybara Games ugyanis a Sony konzoljára is elhozza a roguelike-játékot. Érkezik egy új frissítés is mellé, ezzel kicsit könnyebb lesz az élmény.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések - és még mindig találni finomságokat a heti újdonságokat összegző listánkon. A héten végre boltokba kerül a Below, némi késés után érkezik az Insurgency: Sandstorm, és VR-osodik a Borderlands 2.

Végre dátumot kapott a Below

Öt évvel a bejelentés után elérhető közelségbe került a Capybara Games roguelike címe, a Below. Hősünkkel egy titokzatos szigeten kötünk ki, ahol egy rejtélyes barlangot fedezhetünk fel. Egyre mélyebbre és mélyebbre merészkedve.

Below - éjszakai kalandozás

Továbbra is rejtély, mikor készül el az évekkel ezelőtt bemutatott Below végleges változata, de a PAX Westen ismét felbukkant a játék. Ember legyen a talpán, aki az éjszaki kalandozásból bármit is kivesz.

Több mint húsz percen át mozog a Below

Régóta várjuk már a Capybara Games felülnézetes roguelike játékát. Szerencsére úgy néz ki, hogy nemcsak malmozással töltik az idejüket a fejlesztők, ugyanis most közzétettek egy elég hosszú gameplay videót.

GC 2016: Megint csúszik a Below

A Capybara Games alkotásának az első tervek szerint még 2014-ben kellett volna megjelennie, ám úgy tűnik, a legutóbbi dátumot sem sikerül tartania a fejlesztőknek. Már biztosan nem játszhatunk vele a nyáron.

E3 2016: Ismét mozgásban a Below

Egészen messzire nyúlik vissza a Below története, hiszen a három évvel ezelőtti E3-on debütált a Capybara Games procedurálisan generált kalandja. A premier már nincs messze, de alapozásnak jó lesz a 15 perc tömény gameplay.

GDC 2016: Nyáron csaphatunk le a Belowra

Az IGF Awards díjátadó végén levetített trailerből kiderült, hogy a Capybara Games legújabb alkotása nyáron landol PC-n és Xbox One-on. A Below egy roppant ígéretes roguelike-nak tűnik.