GC 2016: 7 percen át mozog az Escape from Tarkov

Link másolása
A GameSpot jóvoltából hét és fél perces játékmenet-videót nézhetünk meg a Battlestate Games által fejlesztett Escape from Tarkovból. A videóban megcsodálhatjuk a fegyverek testreszabhatóságát, valamint az inventoryt is.

Valamikor idén jelenik meg PC-re a Battlestate Games által fejlesztett Escape from Tarkov, mely érdekes egyvelege lesz a realisztikus lövöldéknek és a túlélőjátékoknak. A GameSpot jóvoltából most egy több mint hétperces játékmenet-videót nézhetünk meg. Sajnos a tömörítés miatt a részletek kissé elvesznek, de azért a játék kivehető.

17.
17.
user101
Igen, leginkább a stalker van hozzá legközelebb, vajon ez ilyen orosz/ukrán/keleti blokk népbetegség, hogy nem tudnak mást csinálni ? :D Amúgy ebben a formában messzire el fogom kerülni, de tényleg egy jó kis stalkert valami használható ai-val és persze story-val sokkal örömtelibb lenne.. :(
16.
16.
McDuff
ez vmi 1v1? ez a baj mindig is a keleti játékokkal, hogy nem tudják őket promózni. most ezt megnézi egy amerikai gyökér, 3 perc után ikszeli is ki a videót, mert unalmas.
15.
15.
KőbányaKispest
Hát ez tényleg nem valami nem szám. Marha unalmas még nézni is.
14.
14.
latis666
Nem kifejezetten csúnya de semmiképpen sem szép. Olyan mintha egy pár éves motorból kihozták volna a maximumot. A video meg 1080p-ben is egy nagy maszat szinte semmit nem látni a részletekből.
13.
13.
Dízel
És ahogy látom a youtube video commentjei közt is ezeket olvasni: "Graphics downgrade" Akkor nem mi vagyunk vakok.
12.
12.
Dízel
#3: +1 Élsimítás? árnyékok? texturák mind csúnyultak.
Nagyon tetszik a játék, de ez a video nagyon mellényúlás. remélem nem vagdostak ki belőle részeket.
11.
11.
Gykrizsi
Megmondom ősszintén, nem látok benne semmi szépet. Nem csúnya, de számomra semmi kiemelkedő, nem is látni semmit, túl steril, nincs min gyönyörködni. Unalmas, hogy minden ilyen játék az erdőben vagy pusztában játszódik, egy városos környezet sokkal jobban adná, csak persze abban a munka is több lenne.
10.
10.
Buggy
#8: Pont erre gondoltam en is kozben :D
9.
9.
DON GONDOCS
#6: A gunplay vagy játékmenet az viszont sokban függ kivel játszol. Erről viszont nem tudok mit mondani.
8.
8.
piskóta
Mit nem adnék egy új Stalkerért ilyen kivitelben?!
7.
7.
skyzero
Igazi,steril élettelen pécés grafika:)
6.
6.
SkyHun
#1: Mint minden játéknál, nem a grafika számít elsősorban. :)
5.
5.
Ez majd akkor lesz jó, ha már megtöltik játékosokkal. Így egyelőre csak a szép grafikát és a részletes felszerelhetőséget láthatjuk sajnos.
3.
3.
Parano1d
#1: Nekem pont az a benyomásom, hogy egyre csúnyább a játék, ahogy közeledik a megjelenés felé.
1.
1.
DON GONDOCS
Egyszerűen fantasztikus mit kinem hoztak ebből a játékból. Ez már télleg karcolja azt a szintet grafika terén amire gondoltam hogy egyszer eljön. Persze látom én hogy elég statikus a környezet, de gondolom majd ez is változik. Bár ez nekem már túl realiszikus, de ilyen is kell.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...