Most már biztos: a Galaxis Őrzői is bosszút állnak

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 22.
  • Cooltúra
Link másolása
Az Avengers: Infinity War egy raklapnyi szuperhőst vonultat majd fel, úgyhogy aligha meglepő, hogy a Galaxis Őrzői is szerepet kapnak a filmben. Ezt a Grootot alakító Vin Diesel erősítette meg.

A mi Vin Dieselünk látszólag szereti maga elsütni ezeket a bejelentéseket, a Halálos iramban-folytatása után ugyanis ő lőtte le a "poént" egy élő Facebook-videóban, miszerint a következő Avengers-moziban, az Infinity Warban a Galaxis Őrzői alakulata is szerepelni fog.

Persze az idézőjel nem véletlen, az új filmben ugyanis rengeteg Marvel-karakter szerepel majd, és lehetett sejteni eddig is, hogy előbb-utóbb Star-Lordék is becsatlakoznak a Marvel filmes univerzumának fősodrába.

Abból a szempontból viszont igenis fontos a megerősítés, hogy a Galaxis Őrzői eddig semmilyen módon nem találkoztak az univerzum többi szereplőjével, és a folytatást rendező James Gunn azt is leszögezte, hogy még az új Guardians of the Galaxy is teljesen független lesz a többi alkotástól.

A Guardians of the Galaxy Vol. 2 forgatása júniusban ért véget, a premierje 2017. május 5-én várható. A végül egyrészes Avengers: Infinity War 2018. május 4-én érkezik, ezt követi egy évvel később, 2019. május 3-án egy újabb felvonás.

11.
11.
user101
#10: Indokolatlanul és oktondi módon a Kémek hídját kihagytam... :DDD
10.
10.
user101
#8: Hihi, a rock és a metál nem zene, az csak zaj, synthpop-ban van az erő, meg a chiptune-ban ! :DDD

Sznobizmus ide vagy oda, itt és most akkor én kérnék elnézést! Ezeknek a filmeknek ( amcsi popcorn mozi ) pont az a lényege ( amit tökéletesen körül is írtatok), hogy legyen könnyen befogadható, szórakoztasson, nem utolsó sorban látványos, na meg persze patriotizmus minden mennyiségben és naná, hogy sok pénzből még több pénzt csináljon...

Az amúgy ebből a szempontból tökéletesre sikerült Függetlenség v2-nél látszik mennyire igaz is a tézis, amit végül fel is róttak, mint legnagyobb hibája a filmnek, hogy Will Smith nem Will Smith-kedik benne. Annyiért nem volt rá szükség, így is hozta a kötelezőt. Na nem mintha olyan jó színész lenne ( egy karaktert tud, bár azt kétségtelenül jól csinálja - önmagát :), de már a látszatra sem kellett, hogy adjanak... :)

Nem mondtam és nem áll szándékomban azt mondani, hogy minden ilyen film rossz, csupán azt mondom, hogy kevesebbet kíván adni, mint az általam is említett klasszikusok. Ami miatt a "kifakadásom" történt, hogy ez, mármint a Galaxis örzői is ugyanolyan egydimenziós amcsi popcorn movie, mint az említett többi. Nem azt mondom, hogy rossz ( egyszer - kétszer szórakoztató ) de mint művészeti alkotás... Nem is lenne szabad egy napon említeni akár "csak" Tom Hanks-el ! Ha ettől sznob vagyok, akkor büszkén vállalom !

ui.:) Nem állt szándékomban senkit megbántani, csak igazságtalanságot érzek és nem ezt akarom degradálni, hanem a többit felemelni...
8.
8.
delphijos
#5: Én nem értek egyet, és kicsit szobizmus szaga van számomra annak amit mondasz. Nem azért mert ne imádnám pl. Blöfföt,, Ponyvaregényt, Halálsoront, vagy a Forrest Gump-ot ( viszont, és itt jön ki az izlés beli kölönbség, én a könyv után, szó szerint dühös voltam hogy ilyen filmet csináltak a Galaxis útikalauz stopposoknak-ból ) hanem mert ha valami könnyen emészthető, látványos, "csak" szórakoztatni, "kikapcsolni" akar, az miért lenne feltétlenül sekélyes meg "minőség mentes"? Persze ezeknél nem a briliáns szinészi játék, meg a mély mondanivaló a lányeg, de ilyen is kell. Mondanom sem kell, ezzel nem arra célzok hogy MINDEN ilyen film jó, csak ez az általánosítás nem tetszik.

Olyan mintha a zenéről mondanád, hogy pl. egy rockzene nem lehet minőségi, mert ott van a jazz, na az a minőség.
7.
7.
Tokodboy
Nekem pl az elvont szar muveszfilmek nem adnak semmit. En szorakozni akarok egy filmmel es teljesen mindegy hogy a tortenet a karakterek vagy a latvany vagy a poenok szorakoztatnak csak szorakoztassanak. Amelyik nem tud szorakoztatni semmi teren na az a szar film. Pl nekem az alter muvesz filmek.
6.
6.
Ecneb
#5: Annyira egyet értek veled, de ahogy előadod annyira nem tetszik :/
5.
5.
user101
#4: Közízlés kielégítése sohasem a minőségről szólt. ( Most hagyjuk a hypeot, azt szinte mindenki benyeli és értelmét veszti :) Igazán minőségi és "jó" filmek szubkultúrák kielégítéséről szólnak, mondanivalójuk van, layereltek, A mainstream / amcsi popcorn mozi meg arról, hogy annyira könnyen emészthető és befogadható ( sekélyes ) legyen, hogy az 5 csimpánzból 3 ne forduljon el a tesztvetítésen.

Tedd őszintén a szíved fölé a kezed és mond azt, hogy ez a film több, mint egy sekélyes popcorn mozi, zseniális fordulatos története van, fantasztikus színészi játékot látunk benne, karaktereket... ( én vagyok grooo :) , elképesztő vizuális hatásokat, szellemes de mégis mélységekbe menő párbeszédet... ( én vagyok grooo :) Mondom őszintén ! :D Ügye, hogy nem megy.

Tedd egy lapra, mondjuk a Blöffel, Ponyvaregénnyel, Halálsoron, Forrest Gump, Galaxis útikalauz stopposoknak, kis kedvencek temetője ( na jó, ez utóbbi csak vicc :)... Ugyan már !
4.
4.
kirschakos
#3: Az ne is zavarjon, hogy, akik megnézik, azok azért, mert tetszik nekik. Marha nagy bosszúállás mondhatom. Amúgy meg jó filmet ne hasonlíts már olyanokhoz, amiket az emberek többsége és a kritikusok egyöntetűen rossznak nyilvánítottak. :D
Ha meg van olyan értelmes, aki megnéz olyan filmet, aminek már az előző részei sem tetszettek az meg is érdemli, mert látszik, hogy értelem nem sok szorult belé. A film egy szubjektív műfaj egyébként is.
3.
3.
user101
Nem tudom, nekem egyáltalán nem volt akkora durranás, sokkal inkább egyszer nézhetős popcorn mozi. Semmivel sem jobb, akár a piperekapitány vagy a Batmano vs Supermanónál, de akár még a mindenki által utált Jupiter felemelkedésénél is. Szóval jah, bosszút állnak, saját magukon, vagy inkább azokon akik megnézik őket teljes áron 3d-ben, premierkor... :D
2.
2.
fojesz
1.
1.
Inferno
Kicsit javítanám a szöveget az Avengers végén ott volt a Thanos cliffhanger majd magába a filmbe is ott van Thanosmáris megvan a kis kapocs plussz a kövek amik majd az Infinity Gauntlet részét fogjşk alkotni mind megjelentek a többi filmben mint pl.: a tesseract vagy a kő Vision homlokán a Thor 2-ben szereplő anyag,de lényeg a lényegben h van.azért bőven köze a filmnek a többihez csak nem akkora dózisban mint a többinek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...