Új kontrollert kap a PlayStation 4 Slim?

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 23.
  • Pletyka
Link másolása
Tovább folytatódik a PlayStation 4 új modelljeivel kapcsolatos szivárgás. A legfrissebb hírek szerint a kisebb és karcsúbb frissített modell, a Slim vadonatúj DualShock 4 kontrollerrel érkezik.

Szeptember 7-én, New Yorkban rendezi meg a Sony a PlayStation Meetinget, ahol minden valószínűség szerint bemutatkozik a PlayStation 4 következő két modellje, a kisebb és karcsúbb PlayStation 4 Slim és a továbbfejlesztett PlayStation 4 Neo.

Előbbiről tegnap már láthattunk egy videót és képeket is, de úgy néz ki, a szivárgás itt nem áll meg. Egy ZRZ nevű YouTube-felhasználó ugyanis posztolt egy felvételt (amit időközben levettek), amelyen a Slim vadonatúj, apróbb módosításokat tartalmazó DualShock 4 kontrollerét mutatja be. 

A videó alapján az egyik egyértelmű változás az új indikátor fény lesz a touchpaden. A másik kiszúrható változás pedig az enyhe színváltás, ugyanis az analóg karok, a bumperek, a gombok és a D-pad is szürkében pompáznak, nem feketében.

Update! Folyamatosan kerülnek elő a különböző kicsomagolós videók, így bár a fenti felvételt eldugták előlünk, így is bőven akad még anyag, amely segítségével megleshető az új konzol és az új kontroller.

16.
16.
PS4jacksony
#8: A játékoknál számomra egy a fontos " Az élmény " A pc a konzollal szemben már csak FPS eket tud hozzárakni a játékhoz de az élmény ugyanaz !

Erre pedig tökéletesen elegendő nekem a konzol bár mai napig szívesen nosztalgiázom régi Játékokkal pl: Code Veronica-Sillent Hill legelső része-.... Ezek a játékok tudtak valamit amit a mai játékok csak nagyon kevés része. HANGULAT ! A grafika számomra nem minden és egyik platform sem jobb a másiknál mindegyiknek megvan a maga varázsa...
Mindenki maga dönti el és a pénztárcája,hogy picit magasabb részletesség mennyi pénzt ér meg neki...


15.
15.
Yanez
#14: En ugy ertettem, hogy a pc-n futo jatekokhoz kepest a mostani genes konzolok minosege kozel sem silany.
14.
14.
user101
#13: Ez egy nagyon téves és rossz látásmód ! :(

Nem attól lesz egy játék silány, hogy milyen eszközre és mikor fejlesztették, hanem attól, hogy a technikai / design lehetőségekhez képest milyen minőségben alkották meg!

Ezt az gondolatmenetet követve az összes Picasso, Rembrandt, Moleire ... stb, alkotásaik is silány fércmunkák, hiszen ma már sokkal jobb, realisztikusabb dolgokat tudunk létrehozni az eszközeinkkel...
12.
12.
Hunszi
#11: :D jó azért vannak helyzetek, amikor kilhet hozni a dolgokat másképp is :))

Tuco,
Veled egyetértek, az ekluziók tényleg más dolog, én nagy általánosságban értettem ezt az egészet, de persze mint tudjuk...mindig vannak különleges esetek :)
11.
11.
user101
Öööö, az én gépem 9000 forint volt: vettem egy gamer billentyűzetet és egeret... Tápot nem kellett cserélnem, mert a hd5770-hez képest a gtx970 fele annyit eszik, ráadásul ingyen, repi volt :), hdd maradt, a i5-4570-t két éve kaptam repibe, akár csak a 16gb ramot... Akkor most mégis az a hülye aki egyáltalán 200 eurót elkölt gépre nem ? DE ! :D
10.
10.
Lorthirash
Mindenki általában az alapján dönt mivel szeretne játszani.
Én pl főként MMO, RTS , vagy MOBA játékokat szeretem, meg néha egy kis FPS, így nem is kérdéses hogy pcn játszom.
7.
7.
Wierzbowski
Szerintem teljesen jó a PS4. Mondom ezt úgy hogy PC-n éltem amióta az eszemet tudom.(bár volt x360-am és imádtam) Ennek ellenére idén vettem egy ps4-et és abszolute nem bántam meg. Igaz nem fogok 18-20k forintokat dobálni új játékokra hanem egy kicsit várok. Lásd pl Batman: Arkham Knight csak 6k volt ps summer sale alatt..ami szerintem teljesen korrekt ár. AC Syndicate is 7k volt bontatlanul. Szóval azért nem olyan vészes normálisan áron játékot szerezni rá. De ez csak egyéni vélemény. :)
6.
6.
FlexSteel
Valahogy a jelenlegi generáció esetében érzem a legkevésbé szükségességét egy Slim változatnak. Az előző generációknál mindig bejött, hogy a kisebb verzió jobban néz ki, de itt konkrétan semmi bajom a nagyobb gépekkel. Nincs eget verő átalakulás. (Pl.: A PS3 grillsütő kinézete után felüdülés volt egy slim verzió). Itt talán ami előny, hogy matt a felület.
3.
3.
Hunszi
#2: Nem, mivel PC-m és komzolom is van uh nem fogom egyik platformnak sem a pártját, csak felvázoltam a tényt, hogy piszkolus olcsó a mai napig egy konzol egy PChez képest.
2.
2.
#1: Szeretsz vitatkozni, vagy mi a bajod?
1.
1.
Hunszi
Kíváncsian várom a szeptember 7.ét, de főkent arra a Slime overclockolt változat lesz-e, mint az Xbox One S és természetesen az árára. A One S-et annyira olcsóra belőtték, hogy ilyen téren a Sony nem valószínű tud versenyezni vele. Per pill nálunk egy Xbox One S, FIFA 17-el előrendeléssel 290EUR-ba kerül. Ha beleszámoljuk a controller és a fifa árát, ez olcsóbb, mint 200 euros gép, lehet jönni itt a PC masterraccel, de 200euróért ki a fene rak össze egy játszsásra használható gépet?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...