Árvíz miatt csúszik a Road Redemption megjelenése

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 24.
  • Csúszás
Link másolása
Habár a Road Rash szellemi örökösének kikiáltott Road Redemption már a napra pontos megjelenési dátumát is megkapta, a fejlesztők kénytelenek voltak elhalasztani a premiert a louisianai árvíz miatt.

A játékot fejlesztő Dark Seas Interactive Baton Rouge-ban és New Orleansban működik, munkatársaik közül így többen is érintettek az áradásokban. A társalapító, Jason Tate háza például így fest most, szóval érthető, hogy a csúszás mellett döntöttek a srácok: mint mondják, egyelőre az a legfontosabb számukra, hogy biztonságban tudják a családjaikat.

A Road Redemption a legutóbbi helyzetjelentés szerint október 15-én jelent volna meg PC-re, majd január 15-én Xbox One-ra. A készítők most úgy számolnak, leghamarabb novemberre tudják összehozni a számítógépes változatot, és a késés mértékétől függően várható a konzolos verzió érkezése.

Annak idején a Hello Gamesnek is meggyűlt a baja az árvízzel.

5.
5.
huszti
aki road rushozott anno, annak tökéletes. ti meg még ki se próbáltátok, unaloműzésre pont tökéletes, semmi komolyság.
4.
4.
user101
Tulajdonképpen ez egy mobilos endless runner... Biztos lesz aki szívesen elszórakozik vele, bár szerintem ha ios és android-ra csinálják jobban jártak volna... Mert azért lássuk be, ennek a játékélménye erősen közelít a semmihez, éppen csak több annál...
3.
3.
latis666
Mindenki jobban járt volna ha teljesen elmossa a víz a fejlesztést.
2.
2.
Gykrizsi
Nyugodtan el is felejthetik, erre szerintem senkinek nincs szüksége. Kedvencem, hogy az épületek a semmiben lebegnek.
1.
1.
PS4jacksony
Ez valami mobilos játék :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...