Tölthető a Pro Evolution Soccer 2017 demója

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 24.
  • Letöltés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Pro Evolution Soccer 2017 demója, a kipróbálás lehetőségétől egyedül a PC-sek esnek el. Kilenc csapattal, két különböző stadionban focizhatunk a megjelenésig.

Megérkezett a Pro Evolution Soccer 2017 demója, a PS3-as változatot innen, a PS4-eset innen, az Xbox 360-asat innen, az Xbox One-osat pedig innen érhetitek el.

A demóban kilenc csapat (Club Atlético de Madrid, Arsenal FC, FC Barcelona, CA Boca Juniors, CA River Plate, SC Corinthians Paulista, CR Flamengo, Németország, Franciaország) és két stadion (Camp Nou, Neu Sonne Arena) játszható. A csapat-összeállítások májusi adatok alapján készültek, tehát a keretek nem a legfrissebbek, itt sajnos az is benne van a pakliban, hogy a demó egy-két játékosa a szokásos licencelési problémák miatt már nem lesz benne a végleges változatban.

Jó hír viszont, hogy 10 ezer GP üti a markunkat a kipróbálásért a teljes verzió MyClub módjában, amivel szeptember 15-én kezdhetünk el játszani - akkor már PC-n is. A rivális FIFA 17 demója szeptember 13-án jön, míg a játék szeptember 29-én kerül boltokba.

33.
33.
hunvenom
30.
30.
delphijos
#28: Én is kiváncsi lennék melyik verzióra gondolsz, mert én is Fifa párti voltam sokáig, de kb. semmivel sem értek egyet amit írsz. A grafikán talán lehet vitatkozni, de szerintem pont a játékosok mozgása, és a játékmechanika sokkal jobb mint a Fifa-ban. Szerintem a Fifa nehézségi szintek is elég "érdekesek" amúgy. ( Ezt még a Fifa 17 elött mondom, arról még nem tudok nyilatkozni ) . Ja, és a PS4 verziókról beszélek.
29.
29.
Norbiii
#28: Ps3 vagy Ps4 verzió?

Én szintén főleg az EB miatt vettem meg a PES 16-ot, és a fifa után szokatlan volt, de véleményem szerint nagyon jóra sikeredett. Eddig fifa 15-el játszottam (ma lesz meg a 16, amivel eddig demón toltam) és a pes 16-nak valami eszméletlen jó hangulata van, és a lövések is nagyszerűek. A gólöröm, a közönség szóval a hangulat csillagos ötös. Ps3-ra letöltöttem a PES 17 demóját, hogy ránézzek, hogy milyen. szinte azonnal kiléptem, Körülbelül 10 másodpercet játszottam vele, persze ez a ps3-as verzió, a ps4-en biztosan más.
28.
28.
hunvenom
Ez a játék valami katasztrófa...éveken át FIFA játékos voltam, de mindig gondolkodtam azon, hogy beszerzem mellé az aktuális PES részt is (2009, 2010). Végül a 2016-ost vettem meg ezen a nyáron, főleg az EB miatt, és egészen jó játék is volt, de szerintem minden téren a FIFA mögött kullog.
De ez a rész...tegnap töltöttem le a demót. Nagyon ronda! Kezdve azzal, hogy nem voltak képesek a meccs elején lévő "intrót" normálisan megcsinálni. Mennek fel a játékosok a pályára, de nagyjából olyan a fű kidolgozása a pálya mellett, mint 10 éve. Hogy néz ez ki? Legalább ezek az automatikus részek (pályára vonulás, gólöröm, meccs végén tapsolás, stb.) lennének tisztességesen kidolgozva. A gólöröm olyan szinten gagyi, hogy nincsenek rá szavak. Hogy mozognak a játékosok benne?
Nemcsak az a felháborító, hogy valaki ezt szinte kész résznek nevezi, hanem az is, hogy mennyi pénzt fognak elkérni ezért a részért is...
Valamilyen szinten azért megértem a Konamit, nehéz lehet másodhegedűsként jó játékot készíteni úgy, hogy az EA mindig beelőzi őket fejlesztés terén. De még talán kopizni is jobb lenne, mint ilyen játékot kiadni.
27.
27.
Latlakenteged13
#22: PES is olyan, hogy leülsz és már játszol is, csak kell hozzá egy kis kitartás és türelem! :) Az irányítást is átlehet állítani tetszés szerint ez nem akadály, ahogy Cambi is írta. Mondom annyi a különbség, hogy sokkal realisztikusabb, és erre az a legjobb példa, hogyha egy Fifás átjön Pesezni akkor neki nehéznek tűnik, fordítva viszont nem bántásból írom, de gyerekjátéknak...A Rocketes dolog félig meddig irónia volt! :) Na m1 én is rövid leszek, azt kívánom legyen jó mind a kettő idén, és játsszon mindenki azzal ami neki jobban bejön, ennyi meg egy bambi! Peace :)
26.
26.
Latlakenteged13
#20: Rossz pénz nem vész el, ne izgulj! :) Már nem olyan, mint régen, de azért még tartjuk a frontot X1-en, te meg PS4-en, de kitudja mit hoz a jövő. DS3-at kijátszottam szerintem befejezésnek méltó volt, de valamiért még mindig az 1-hez húz a szívem, de azért várom az új DLC-t is!Tudom, hogy jó a BB is, de ez a topic most nem erről szól, úgyhogy ezt majd privátban megdumáljuk ha úgy van, addig is jó legyél. Peace :)
25.
25.
Cambi
#24: Írtam, hogy az EA most fejleszti az UT-t! Úgyhogy jobb is lesz ezt aláírom!

Én mindig elvesztettem a motivációmat UT-ben, amikor mondjuk már megvolt egy MU teamem aztán megnyertem egy első osztályt. Onnantól kezdve mire gyűjtsek, vagy miért játsszak? Semmi célt nem láttam magam előtt, a legdrágább játékosokat is meg lehetett szerezni elég hamar. Ok, hogy egy Messi vagy Ronaldora gyűjthetne az ember rendesen, de ezek a dolgok engem nem érintenek...

Általában direkt éppen az unalom ellen csak magyar csapatot csináltam és velük nyomtam, máris volt kihívás és cél, hogy mondjuk sikeresen benn maradjak az első osztályban... Persze akkor előbb-utóbb visszatértem inkább a sima seasons meccsekre, mert mégiscsak hiányzik UT-ből az NB1-ben játszó magyar válogatott játékosok.
24.
24.
respectpele10
#23: Rövid időn belül unalmassá váló UT-t ? Akkor te nem nézted az új trailert, olyan újítások lesznek UT-ben, hogy biztos nem lesz unalmas. Mondjuk eddig se volt. :)
23.
23.
Cambi
#22: A PES Myclub játékmódja szerintem lealázza a rövid időn belül unalmassá váló UT-t! Igaz, az EA most azt is fejleszti, ráadásul a kedvenc játékmódomat szintén, a Pro Klubokat. PES-ben ez nem létezik, illetve barátságos meccseket lehet játszani, vagy gép ellen összeállni 11-en... Nevetséges sajnos.

Viszont játékmenetben a PES teljesen más szinten lesz most a demo alapján. Úgy érzem nem lesz erőm arra, hogy kivárjam a FIFA demoját is. :D Videók alapján meg nem mondanám, hogy nem a FIFA 16 az éppen egyébként. A játékmenet helyett inkább a játékmódok fejlesztésére ment az EA úgy néz k, PES meg fordítva.

Amúgy mi okoz nehézséget a PES-ben egyébként?:D Még az irányítást is teljesen fifásra lehet állítani egy az egyben. Onnantól kezdve meg mi más? Egyedül a szerelés két iksz mondjuk egy kör helyett. Amúgy meg teljesen ugyanúgy tudom játszani a két játékot.
22.
22.
genius95
#17: Figyi , én tisztában vagyok azzal , hogy milyen mély játékmenetet tudhat a magáénak a PES széria, de csak ugyanazt tudnám elmondani , mint amit rezsidémon, hogy a FIFA-ban nincs szarozás , leülsz aztán már játszol is, valahogy úgy képzelhető el ez , hogy a fifa könnyen elsajátítható viszont nehezebb mesteri szinten űzni, míg a pes-nél mintha csak a mesteri szint lenne el érhető . Talán ez is nagyban befolyásolja az eladásokat, ugyan olyan mint a Hearthstone ês ugyan olyan egyszerű is.Nem beszélve a rengeteg jatékmódról, kiemelve az Ultimate Team-et , ami egy igazi telitalálat volt a FIFA-nak. De ha rövid szerettem volna lenni akkor csak annyit mondok, hogy a pes nem nekem való, azt jólvan. Szóval szerintem nem kéne egy Rocket League-hez mérni, csak azért mert van abban is labda. Ennyi erővel mondhatnánk , hogy az autók és a repülők ugyanazok , hisz végülis mindkettőnek van kereke, na ez a non-szensz, na csumi csá cserepes tantusz. ( no offence , tied a pes , enyém a fifa , jó játékot) :)
21.
21.
BandiSecurity86
#16: Teljesen megértelek!Nem nézek le senkit azért mert Fifázik,az a lényeg hogy szórakozunk,ha már játszunk.
20.
20.
BandiSecurity86
#19: Csá Lacai! :) De rég láttak meg hallottalak baszki :)
Ps4 van ám Bloodborne.Nem tudom biztosra mondani,de talán még a Souls szériánál is faszább,de csak talán
19.
19.
Latlakenteged13
#7: + végtelen :) Szeva Bandi :) Ahogy a Dark Souls, úgy a PES sem, való mindenkinek, ezt tudtuk mindig is, ettől függetlenül mind a kettő igazi gyöngyszem! Ugyanazt érzem, mint a 13 előtt, jó kis Tiki-taka évünk lesz! Egy kérdés...Mikor lesz már 15-e? :)
17.
17.
Latlakenteged13
#5: Csáó! Tudod miért tűnik nehezebbnek FIFA után a PES? Mert a PES-ben játszani kell a focit, fel kell építeni a támadásokat és nekem ez a játékélmény, nem pedig az, hogy közép kezdés kombózok, meg one man army-ban végig szaladok a pályán utána meg "eltekerem" a labdát, mert ugye az szinte mindig bemegy... Változatos meccsek, parádés gólok, örökre emlékezetes pillanatok, ezt nyújtja egy igazi PES, és szerencsére a demo alapján, a 13-as rész nyomdokaiba lépve ez az lesz, mert visszatértek az alapokhoz végre! Nem tudom, hogy te milyen demóval játszottál, de a 17-ben a lövéseket lehet irányítani (nem is akárhogy) és az erejüket is pontosan meg lehet adni, az meg nonszensz, hogy minden ami kapura talál az bemegy a 16-ban sajnos tényleg így volt, de ezt is kijavították és talán a PES történetében most vannak a legjobb kapusok, lehet Beginner-ben játszottál az volt a baj... :) Egyedül a licensz kérdés, ami tényleg fájó, de sajnos ez már évek óta olyan, amilyen, mivel a Fifánál vannak a jogok, így elég nehéz dolguk van, de ebben is próbálnak előre lépni, amennyire csak lehet, lásd idén pl. Arsenal, Liverpool, Dortmund. Amúgy meg a licensz dolgot X1 kivételével (remélhetőleg idén ott is) minden platformon max. 20 perces melóval meg lehet oldani egy patchel, de tudom ez rengeteg idő, úgy hogy hagyjuk is... Mondom nálam a játékélmény az első és abban a PES magasan veri a az eddigi Fifákat, 17-ről nem nyilatkozom mert még nem próbáltam, de ha online is olyan lesz a PES, mint a demo, lehet, hogy nem is fogom. Ui: PES-nek egy konkurenciája van focis téren, méghozzá a Rocket League, mert annak kis túlzással több köze van a focihoz, mint a Fifának. PES 4 EVER! Na peace :)))
16.
16.
Rezsidémon
PES fasza szimulátor, túl jó is sajnos az én ízlésemnek :D Ha ilyen dinamikájú mérkőzéseket akarok látni, akkor megnézem a Gyirmót-Mezőkövesd meccset tévében. Fifa pörgősebb és könnyebb, nekem azért jön be, mert nincs időm sokat tökörészni sajnos egy játékkal sem, hogy kigyakoroljam élvezhető szintre. Régen volt még, most már nincsen.
15.
15.
BandiSecurity86
A licensz tényleg nem az igazi.Főleg ha valaki nem elkőtelezet PESes 2006 óta PESezek,ezen én már túl vagyok.Visszont az EA mindig megveszi a jogokat.A konami meg nem tud velük mitt kezdeni,ez van.
14.
14.
respectpele10
#13: Nem is lesz még nagy rivális jó pár évig szerintem.
13.
13.
genius95
Azért úgy gondolom, a FIFA-nak is elkéne már egy "rivális" foci szimulátor , akár a FIFA-án és a PES-en kívül. Érdekes , hogy senki más nem csinál vagy legalább próbál focis játékot csinálni, mondjuk a PES helyzetét elnézve ez teljesen érthető, de akkor is kár.
12.
12.
delphijos
Érdekes, nekem más tapasztalataim vannak. Fifa nagyon jol össze van rakva, full licensz, stb.... Viszont nekem a játékmechaniika jobban bejön PES-ben. Fifa-ban a mai napig simán végig lehet szlalomozni egy játékossal, és a védök oda se szagolnak. A becsúszások 80%-át lefújja a bíró. Ilyenek a PES-ben nincsenek. Ha nem passzolsz, esélyed sincs. És nem értek egyet hogy nem lehet irányítani a lövést és hogy minden gól ami kapura megy. Lehet hogy FIFA 2016 után most PES lesz, de azért megvárom a demót. Egyedül a licensz hiány nagyon zavaró, ebben egyetértek így nem szabadna egy sport játékot kiadni.
11.
11.
BandiSecurity86
Nekem sincsen bajom a Fifával :)
A sport játékokat véresen komolyan veszem,az első pár hónapban.Engem anno a PES teljesen elvarázsólt,és ez még a mai napig is tart.Jó játékot a Fifához
10.
10.
genius95
#9: Különben nem lenne míről "vitatkozni" most. :)
9.
9.
genius95
#7: Lentebb már kifejtettem, hogy egy játéknál az élvezhetőség a fontos , úgy gondolom , ezáltal az , hogy a pes csak túlbonyolítja a dolgokat , nem lesz se reálisabb , se élvezhetőbb . Egy DS-nél az rmber úgy ül le , hogy most nagy kihívás elé fog nézni, ezzel szemben, szerintem, egy sport játéknál az a lényeg , hogy kikapcsolódjon az ember. Viszont megértem , ha valakinek más az ízlése vagy/és élményfaktora, így a jó, változatosság kell az emberekbe is dögivel. :)
8.
8.
pkflavio
Semmi bajom a PES-sel , de én inkább FIFA-s vagyok. A FUT, DRAFT pedig az egyik kedvencem, a pes-nek szerintem szebb a grafikája. Bár elég köcsög az EA mert irdatlan kevés zsetonokat adnak a meccsek után... Ha teljesen jó meccset tolok akkor is max 500-600 zseton. Egy Messi 400k-3millio-ig... Csodálkoznak hogy veszik a zsetonokat mint a cukrot:)
7.
7.
BandiSecurity86
A fifa mindig is a könnyen kapható nő kategória volt,és lesz is :)
A tavalyi PES arcadosabb volt,mint bármelyik Fifa,ez vitathatatlan szerintem.A PES17 demo szerintem nagyon jó,ha ilyen lesz online akkor nagyon renben lesz a dolog.
Egy kis magán vélemény tőlem :) A fifa olyan mint egy AC a PES meg mint egy DS.Azt hibának tartani,hogy itt meg kell dolgozni az eredményért,és nem a sablonok mentén játszani elég nagy marhaságnak tartom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...