Mégis megjelenhet PC-re a Mortal Kombat XL?

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 25.
  • Pletyka
Link másolása
Tény, a Mortal Kombat X karrierje nem indult túlzottan fényesen a platformon, mégis meglepte a rajongókat a Warner azon döntése, hogy az összes eddigi DLC-t felvonultató XL csak a konzolosok kiváltsága lesz.

A Mortal Kombat XL-t még az év elején jelentették be, és nem sokkal később ki is adták: az összes eddigi DLC-t (így a két Kombat Packet) és netkódjavításokat is tartalmazó csomaggal egyetlen probléma volt csupán. Kizárólag a PS4-en és az Xbox One-on játszók kiváltsága volt.

Már-már beletörődtünk, hogy a Warner részéről ennyi volt a legutóbbi Mortal Kombat PC-s szereplése, ám a legfrissebb jelek arra mutatnak, hogy nincs még veszve semmi: Ed Boon a Twitteren több ízben is arra célzott, hogy jöhet a csomag számítógépes átirata, és a SteamDB-n is feltűnt egy rejtélyes, de sokat frissített adatlap, ami korábban az MKXL Enhanced Online Beta névre hallgatott.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

10.
10.
Zaxx
Már megy a PC-s béta, ráadásul ingyenes is:
http://www.rewired.hu/content/mortal-kombat-xl-elindult-pc-s-beta
9.
9.
DarkLord
#8: Nekem mondjuk az örök az első rész, az akkora hatást gyakorolt rám a játékterembe gyerekként, hogy olyan élményt nem sok játék tett rám az tuti. Én is a 9-et tartottam utána a legjobbnak és baromi sokat játszottam vele, de azt kell mondanom, hogy ez a 10 sokkal komolyabb, sokkal jobb / több kombó van benne és még brutálisabb is, jobban is néz ki, azért mindenki megkapta a régi kedvenc karakterét is, szóval így a 10 megjelenése óta azt kell mondanom, hogy ez jobb, mint a 9, pedig az tényleg zseniális és ennél még sokkal többet is játszottam vele.
8.
8.
godach
#7: Egyetértek, bár az X technikailag és mindenhogy tetszik, a 9 volt az igazi. Egy igazi Remastered, ami feltámasztotta a sorozatot és tökéletesen egybegyúrta az első három rész sztoriját.
Egyedül annyiban nem tetszik az X, hogy arra vártam a következő részeket is hasonlóan egybenyomják, erre kb annyira eltér, mint a 3-4 után a Deception, Deadly Alliance és az Armageddon.
Sajnálom is kicsit.
7.
7.
Heldengeist
#2: Szerintem méltó módon támasztották fel a sorozatot. Sőt tulajdonképpen kifejezetten jó AAA játékokat csinálnak, csak a PC portot szokták rendre, hol jobban, hol kevésbé elszúrni.
6.
6.
dcba
#5: Add el a ps4est es vedd meg abbol a kp2t. Amugy a kp1 szinte vicc aron megy, sztem a kp2 is occo lesz egy csomo kulcsos oldalon.
5.
5.
DarkLord
A rajt is felháborító volt, de az XL elhagyása is nagy gány volt tőlük! Amikor már tényleg az van, hogy valamiből húzzunk egy kis pénzt....húzzák meg a bőrt komolyan. (megvettem ps4-re amúgy már, de mondanom se kell kontrollerrel egy szar vagyok azóta is, szóval nekem inkább pc-re kellett volna az XL a billentyűzet miatt, de így arra már tuti nem veszem meg).
4.
4.
crytek
Amikor már nem büdös a pc-s zseton
3.
3.
DON GONDOCS
Csomafolják elgyütt az arkham knightal XD
2.
2.
strike19
Gusztustalan miket művelnek.
Sajnálom ,hogy a Mortal Kombat jogokat az Warner vette meg.
Jobb lett volna egy Take-Two szerintem.
1.
1.
Még egy ekkora fos cégből nem sok van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...