Visszatér a Duke Nukem 3D - íme, az első képek!

  • Írta: fojesz
  • 2016. augusztus 26.
  • Pletyka
Link másolása
A Gearbox eredetileg jövő szombaton szerette volna leleplezni a Duke Nukem 3D: World Tourt, de az internet keresztülhúzta a számítását: már kiszivárogtak az első részletek, és néhány screenshotot is tudunk mutatni a projektből.

Alig indította el a Gearbox a teaserkampányát, már ki is szivárogtak az első részletek az "új" Duke Nukem-projektjéről. A bejelentés közeledéséről az árulkodott, hogy fejlesztőcég a minap elindította a sorozat hivatalos Twitter-csatornáját, illetve egy visszaszámlálót is fellőtt a weboldalára, ami jövő szombaton jár le.


A szájt tartalmából egyébként is ki lehetett volna találni, hogy a bejelentésnek a Duke Nukem 3D-hez lesz köze, hiszen a számláló a "Boldog huszadik születésnapot!" felirat társaságában ketyeg, és lám, tényleg: a nem sokkal később napvilágot látott infók és látnivalók alapján a Duke Nukem 3D: World Tour lehet a teaserek tárgya.

A World Tour egyfajta remaster lesz, aminél bár a Gearbox hozzányúlt a látványhoz is (a bevilágításon például finomítottak egy picit), igyekezett megtartani a játék eredeti képét, sprite-ostul, pixelestül. Az is biztos már, hogy emellett új tartalmakra is számíthatunk. A World Tour első képeit a galériánkban találjátok.

21.
21.
adamsfamily
Ha a Gearbox neve ott van valaminél,akkor érdemes alposan utána nézni,hogy milyen a végtermék.Az egyetlen tisztességes játékok a Borderlands volt.Amit a Duke Nukemmel és az Alien CM-el csináltak az finoman szólva is egy jókora átb*szás volt.Mutogatták a mindenféle feltuningolt demókat,a kiadott játék meg egy bugos okádék trágya volt.
20.
20.
#1: Szerintem is. Ráadásul a Gearbox rendesen nyomatja a dlc-ket, ki tudja, ehhez mi lesz.
17.
17.
Heldengeist
#16: szar lett a link
https://archive.org/details/softwarelibrary
16.
16.
Heldengeist
#13: Elég sok régi játék játszható innen, nem tudom itt találtad-e.
15.
15.
daenath
Remelem nem jut eszebe senkinek a Wolfenstein 3D-t felujitani!!! Ami most megy a "jatek iparban" nem kicsit, gyalazatos, es a csapatok is !!! Regen meg ugy csinaltak 1-1 jatekot, hogy szartak bele, mert ok is jatekosok voltak, most?......dontse el mindenki maga....
14.
14.
crytek
13.
13.
Juha
Ha jól tudom az "eredeti" már böngészőben is játszható (nem biztos, de a wolf3d az 100%), nem is olyan régen valahogy sikerült egy nosztalgikus, soros-kábeles időket idéző multiba keverednem a duke3D-vel, az ellenfél csak lesett, hogy az első pályán honnan tudtam a titkos helyeket, illetve a másikon hogy sikerült felrobbantanom egy épületet alatta :-)

Nosztalgiának nagyon jó az ilyesmi pár órára, de max. 15 Eur legyen a nyitóár szerintem, bár a 10 még versenyképesebb (persze attól függően mit alkottak rajta).
11.
11.
Batman
Ki a fene fizetne ezért? Mi ez már megint? :D
10.
10.
GAMEROD
Nem anyuci apuci kedvenceinek való játék az biztos, mégis jön ezen kívül a Thimbleweed Park is, ami C64-es grafikával jön és ezenkívül rengeteg hasonló van a piacon. Azt is rengetegen várják köztük én is. Megvan a retro stílusnak is a maga közönsége.
9.
9.
GAMEROD
Nekem tetszik, meg is veszem ha nem lesz 18 ezer forint. Remélem egy az egyben a régi alapra épül és akkor át tudnám rá tömöríteni a régi jó magyar szinkront is.
6.
6.
Cellator
#5: Nagyon találó hasonlat! :D
5.
5.
Grabowsky30+
Imádtam ezt a játékot, egy számtech boltban dolgoztam akkoriban és az egész üzletben duke ment a gépeken és lanoztunk! Viszont így ebben a formában már egy forintot nem adnék érte, bármennyire is nosztalgikus! Fekete fehér tévét se vennék! :D
3.
3.
kastorhun
Szinte nem is változott semmit.
A rajongói 3D mod is jobb ennél.
2.
2.
user101
A Duke 3D a maga korában elvitathatatlan és korszakalkotó jelenség volt, amit akkor is nagyon imádtam és rengeteget játszottam vele. Csak sajnos ( ? ) eljárt felette az idő. Van némi nosztalgia értéke a dolognak, de azt gondolom, hogy ha ezt komolyan gondolják, akkor úgy kell neki modern emléket állítaniuk, mint ahogy az id/bethesda tette azt a Doom-al... Ez is még bakfitty sem... :(
1.
1.
Heldengeist
Ennek így nem látom semmi értelmét. Ha felújítanak, újítsák fel tisztességesen. Vagyis ha ragaszkodnak a 2D-s sprite-okkal történő megvalósításhoz, legalább ne legyen egy pixeles szemrák az egész.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...