Verdun - csúszik az Xbox One-os premier

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 26.
  • Csúszás
Link másolása
A holland M2H Games és Blackmill Games egy friss blogbejegyzésben erősítette meg, hogy az idei E3-on beharangozott PlayStation 4-es és Xbox One-os Verdun-átiratok közül az utóbbi késni fog.

Szerencsére nem a Battlefield 1 az egyetlen olyan játék, ami az első világháború idejében játszódik, hiszen PC-n már tavaly óta elérhető a holland M2H Games és Blackmill Games multiplayerre kihegyezett shootere, a Verdun.

A játék kapcsán az E3 ideje alatt derült ki, hogy a fejlesztők konzolokra is elhozzák a realisztikus élményt ígérő lövöldét. Akkor még úgy tűnt, hogy augusztus 30-án PlayStation 4-en és Xbox One-on is játszható lesz a Verdun.

Tegnap viszont megjelent egy friss bejegyzés a játék honlapján, amiben a készítők sűrű bocsánatkérések közepette megerősítették, csak PS4-en tudják tartani a korábban beígért időpontot, így az Xbox One-os változat késni fog. Új megjelenési dátumunk még nincs, így bizonytalan, mikor indulhatunk csatába a platformon.

2.
2.
user101
Igen, az nagyon valósághű,hogy lábon lövöd az ellenséget egy kis kaliberű puskával és leszakad a lába és azonnal belehal. Vagy az is, hogy ha előbb találod el akárhol az ellenséget akkor eldől és eszébe sem jut még egy utolsót beléd ereszteni. Nem, ez a játék egy árkád lövölde és csak annyiban tér el a Battlefield1-től, hogy sokkal gagyibb és nem mindenki automata fegyverekkel, rakétákkal és tankokkal rohangászik...

Nem tudom érezni lehet-e a kommentből. hogy nagyon, de nagyon nem tetszett ! :(
1.
1.
LtK
Aldom magam, hogy anno ezt steam-en vettem meg es nem g2a-n. Igy vissza tudtam kerni a penzem. Annyira borzalmasan darabos a mozgas, egyes feluleten csuszik a karakter , teljesen gagyi hatasa van az egesznek. 1 oranal tobbet nem birtam vele jatszani pedig videokon nagyon igeretesnek tunt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...