Verdun PC

Hiányolod a világháborús shootereket? Akkor jó hírünk van, itt a Verdun, ami az első világháború idején kalauzol el minket az állóháborúk kegyetlen harcaiba.
Típus:

Alaposan megújult a konzolos Verdun

Egyelőre csak Xbox One-on, de komoly újrahangolást kapott a Verdun, ami friss tartalmakkal, megújult látványvilággal és újrakevert hangzással igyekszik visszacsábítani az első világháborús csaták szerelmeseit.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az eseménydús március. A héten Bolíviába megyünk, hogy felszámoljuk a Santa Blanca drogkartell tevékenységét, majd androidok oldalán szállunk harcba, hogy megmenekítsük a bolygónkat a hódító gépektől.

Launch traileren a PlayStation 4-es Verdun

Immár PlayStation 4-re is elérhető az első világháborús multiplayer FPS, a Verdun. A megjelenés alkalmából egy közel háromperces launch trailer is érkezett a játékhoz.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Alaposan megtolták a hónap végét a tisztelt fejlesztők és kiadók, a kötelező indie-dömping mellé pedig néhány nagyobb falat is jutott a hétre. Kiegészül a World of Warcraft és a Fallout 4, valamint visszatér a Resident Evil 4 is.

Verdun - csúszik az Xbox One-os premier

A holland M2H Games és Blackmill Games egy friss blogbejegyzésben erősítette meg, hogy az idei E3-on beharangozott PlayStation 4-es és Xbox One-os Verdun-átiratok közül az utóbbi késni fog.

E3 2016: Tényleg konzolokra tart a Verdun

Az online multira kihegyezett első világháborús Verdun még a Battlefield 1 előtt szeretne kihasítani egy szeletet a piac tortájából. Bizony, a PC-n elég szép karriert befutott realisztikus FPS-sel konzolokon is játszhatunk majd.

Ingyenes kiegészítőt kapott a Verdun

Emlékeztek még a tavaly megjelent első világháborús shooterre, a Verdunre? A játék népszerűsége egy év után is töretlen, nemrég pedig egy ingyenes kiegészítővel lepték meg a fejlesztők a rajongókat.

Verdun - megjelent az első világháborús shooter

Unod már a modern hadszíntereket és egy kis világháborús témára vágysz? Jó hírünk van, ugyanis megjelent a Verdun, az első világháborús multiplayer shooter, amiben a nyugati fronton kell harcolnunk a szabadságért.