Késni fognak a The Division következő kiegészítései

  • Írta: Shifty
  • 2016. augusztus 26.
  • Csúszás
Link másolása
A Ubisoft tájékoztatása szerint késni fog a The Division korábban bejelentett következő két letölthető bővítménye, a csapat ugyanis jelenleg minden erejével azon van, hogy kijavítsa az alapjáték legnagyobb hibáit.

A Ubisoft három fizetős DLC-t tervezett a The Divisionhöz, amiből eddig csak egy, az Underground jelent meg. Az eredeti tervek szerint valamikor most nyáron érkezett volna a második, a Survival, míg a harmadik, a Last Stand év végén mutatkozott volna be.

A kiadó azonban most megerősítette, kicsit módosítanak az ütemterven, ugyanis a játékosok visszajelzései alapján annyi probléma akad az alapjátékkal, hogy először inkább azt kalapálják és csiszolják hibamentesre, élvezhetőre. Ez azt is jelenti, hogy az eredetileg nyára datált Survival DLC nem az 1.4-es orvosi segélycsomaggal érkezik, hanem a kettőt szétválasztják. A sebtapasz októberben jelenik meg, a már említett sok-sok finomhangolással. Ezután érkezik valamikor a Survival, hogy aztán az eredetileg télre időzített Last Stand átcsússzon 2017 elejére.

A késésnek nyilván nem örülnek most a rajongók, de cserébe egy kiegyensúlyozott, jobb teljesítményű, remélhetőleg hibamentes játékot és DLC-ket kapnak majd cserébe.

33.
33.
s4jtqkac
#30: Csuda egy alak lehetsz..:D
32.
32.
Spiderling
#21: Ja, eddig kb 700+ órám van benne, megjelenéstől számitva...
Még kitartok, de már nem sokáig, ha ez igy megy tovább.. :/
21.
21.
GODL1KE
valaki játszik még ezzel?
16.
16.
zozo76hun
oke de hol az igazi multiplayer? mondjuk a varos egyik felebol eljutni ugy a masikba ugy hogy az ellenseg (akik szinten jatekosok) probalnak ebben megakadalyozni. vagy az egyik csapatnak ki kellene valakit vagy valamit mentenie a varosbol. a varos megvan hozza, es nem ilyen 3-4 jatekossal hanem 16 vagy 32 vagy 64. nincsenek meccsek,. nincs eredmenyhirdetes, nincs miert harcolni. ehelyett van a dark zone ami kesz kabare, szinte semmire sem jo, es NPC-vel van tele elo jatekosok helyett szinte (tenyleg, mit keresnek ott egyatalan NPC-k? ott a multi lenne a lenyeg). marad az unalomig hajszolt kuldetesek ahol 4 csapattars loheti azokat a nyomorult npc-ket ujra es ujra mig bele nem doglenek. jobb felszerelesert meg jobb fegyverekert. aztan ujra es ujra..........
15.
15.
DON GONDOCS
#14: Az online játékok rákfenéje, de komolyan mit vártok egy ilyen játéktól? vannak normális küldetések amik csapatmunkát igényelnek, loot fejlesztés, felfedezés. Nem mondom hogy hú de beszippantott a játék, de kellemeset csalódtam.
12.
12.
shooter1234
Látom itt sokaknak fogalma sincs arról hogy mi ez az egész, csak látatlanban fikáznak. A játék jó volt a 30. szintig, és utána is, miután megkapta az ingyenes frissítéseket. kijött ez a DLC és elb*szták a balance -t, túl sok lövés kell az enemy -be és az npc sniperek és shotgunnerek a legkeményebb tank playereket 2-3 lövésből kiszedik, ez okozza most a legnagyobb gondot, ezért nem mennek sokan a darkzone -ba, mert az npc -k már veszélyesebbek lettek mint a playerek, hiába az új felskálázott felszerelés meg az új geare piece set -ek, el lett cseszve a balance. Ennyi a történet, a játék nem volt szar és most sem az, csak kicsit csiszolni kell rajta az 1.3 és underground óta.
8.
8.
zozo76hun
Az alapjatekot vettem meg, ki is porgettem, gondolkodtam a szezon berleten is, de az underground-ban hogy nem megy tovabb a tortenet, na meg hogy random generalja a palyakat valahogy nem tetszik. Ugyhogy hagyom az egeszet a francba, a unom hogy az egesz arrol szol hogy farmogassak a vegtelensegig, hogy aztan abba az elbaszott dark zone-ba mibe okorkodjek. Magyarul, farmogasson a kurva anyja a vegtelensegig, az! :)
7.
7.
Addigra meg mar tenyleg a kutyat nem fogja erdekelni, meg Fannika is BF1-re fog elvezkedni...
6.
6.
Spiderling
Remek............
Röhej az egész Massive bagázs... :/
Leghamarabb majd novemberben jöhet újdonság? pff
5.
5.
DON GONDOCS
Én most vettem meg nemrég , jó játék, de ahogy halottam mennyit zuhant a játékos bázis, sokat számítana ha valamelyik dlc ingyenes lenne.
4.
4.
user101
Engem igen, javítsák csak ki, még meg is köszönöm, hogy egyáltalán foglalkoznak vele és nem csak a DLC-k jönnek!
3.
3.
#1: Jaja :D de azért ez alatt is mennyien anyáztak egymásnak megjelenéskor, most meg már a kutyát sem érdekli.
1.
1.
Drazhar
Kár sietniük, nagyjából senkit nem érdekel már ez az elbaltázott cím.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...