NBA 2K17 - munkában a karakterszerkesztő

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Nem egészen két héttel a végleges változat megjelenése előtt megérkezett a The Prelude-nek nevezett alkalmazás az NBA 2K17-hez, amellyel létrehozhatjuk saját karakterünket. Ezen kívül befutott a legújabb gameplay előzetes is.

A 2K Sports bejelentette, hogy idén egy újdonsággal kedveskednek a kosárlabdás sorozat rajongóinak. A The Prelude nevű alkalmazást ingyen tölthetjük le szeptember 9-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Az app lehetővé teszi, hogy még a végleges változat megjelenése előtt elkészíthessük saját karakterünket az NBA 2K17 MyCarrier játékmódjához. A kinézet mellett kiválaszthatjuk a játékos pozícióját, illetve a fizikai tulajdonságait is.

Ezen kívül visszatérnek a főiskolás bajnokságok is. A karrierünket elkezdhetjük már a suliban, és ha itt jól szerepelünk, akkor a draft stock is javulni fog, így könnyebben szerződhetünk profi csapathoz.

Az NBA 2K17 szeptember 20-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

7.
7.
DarkLord
#6: Nagyon rendben van a játék, pedig anno a 2000-es évek elején micsoda jó kosaras játékot gyártott az EA most meg labdába se rúghatnak a 2K mellett. 2K9 jelent meg először pc-re és azt nem hittem el olyan baromi jó volt az EA mellett, hogy azonnal elfelejtettem az EA-t örökre :D Most újra erőltette az EA , de komolyan még viccnek is rosszak voltak, tiszta fapados cucc kipróbáltam azokat is, de 2 meccs után delete. Innen már csak a 2K múlik minden, mert, hogy normális konkurens nincs az tuti. De egyben minőség minden évben ami kijön még egy részben se kellett csalódni.
6.
6.
Fl0rian
#5: Összességében remek játék az nba 2k16, csak ilyen idiótaságokon kellene javítani. Tőlem maradhatna ugyanez a grafika, a karrier módot és a karaktergenerálást kéne sokkal kidolgozottabbá tenni és csá.
5.
5.
DarkLord
#4: Igen ugye alapból nem gyártopok niggert, ha már fehér ember vagyok meg Spike Lee is volt olyan agyas, hogy ha már ikreket dob bele, akkor ne már nekünk fehér embereknek is ugyanazok a feka szüleink legyenek meg feka ikertestvérünk a játékba... Ezek komolyan azt hiszik, hogy csak amcsiba tudnak meg vannak kosarasok :D és csak feketék... (Na jó mielőtt túl rasszistáknak tűnnénk, mert volt itt tőlem nigger, feka meg fekete is :D).
4.
4.
Fl0rian
#3: Nem tudom, hogy vagy vele, de nekem ez a fekapropagandás karrier mód is betett rendesen. Nem vagyok rasszista, de azért néha jó lenne fehér karakterrel is játszani. Csakhogy a fehér gyerek a néger családban meglehetősen bizarr.
3.
3.
DarkLord
Igen kicsit szélesebb körűre szabhatnák a listát, hogy hogyan fejleszthessük a játékost, de azért kimaxol egy melák center az Athlete oszlopot vesz hozzá gatorade-t meg 50 meccses tuning-ot azt úgy hasít a pályán ahogy nem szabadna :D

Amúgy tök gáz szerintem, hogy minden ember ugyanúgy néz ki majdnem a Parkban ez az agyontetovált néger , tücsökbajusszal meg SZTK-s szemüveggel, azért lehetnének kreatívabbak a játékosok vagy valaki kitalálta aztán megy az összes hülye utána :) Ja és a kongyos raszta még elengedhetetlen hozzá :D
2.
2.
Fl0rian
"Mondjuk én azért szabnék egy határt a saját játékos keretein belül és nem engedném, hogy batár nagy centerek úgy dobjanak 3-ast meg olyan fürgék legyenek, mint egy irányító...valahol meg kellene mindegyik pozíciónak húzni azt a határát, ami józan ésszel már nem átléphető."

Ez a mostaniban is így van. Egy centerrel soha nem fogsz úgy mozogni mint ahogy Chris Paul mozog, vagy bármelyik irányító. Engem ami leginkább zavar, hogy le van egyszerűsítve a játékos tulajdonságainak fejlesztése. Kiválasztod az egyik oszlopot, VC pontokat ráteszed, és az adott oszlopban lévő képességek nőnek 1-2 ponttal. Így nem tudsz egyedi játékost létrehozni.
1.
1.
DarkLord
A Kobe módon kívül nem tudom mennyi újdonságot tud hozni, de évről évre csiszoltak a játék mechanikáján, ami gyakorlatilag mindig is nagyszerű volt csak épp kicsiket políroztak rajta, hogy még nagyszerűbb legyen.

Mondjuk én azért szabnék egy határt a saját játékos keretein belül és nem engedném, hogy batár nagy centerek úgy dobjanak 3-ast meg olyan fürgék legyenek, mint egy irányító...valahol meg kellene mindegyik pozíciónak húzni azt a határát, ami józan ésszel már nem átléphető.

(Én ezt most kihagyom el leszek még 1-2 évig a 2K16-al, amíg pörög a MyPark addig nem lesz probléma esetleg a következő évben beújítok, ha nagyon muszáj lesz, mert a 2K van olyan kedves, hogy lelövi a szerót a régebbi részeknél, hogy az újjal nyomuljon mindenki a parkban....)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...