Új direktor bábáskodik a Tomb Raider-játékok felett

  • Írta: zoenn
  • 2016. augusztus 29.
  • Homo Nobilis
Link másolása
A Crystal Dynamicsnek nyolc hónapba telt megtalálni Brian Horton utódját. A Tomb Raider-frencsájz felett immáron Ian Milham bábáskodik, aki korábban a Visceralnál dolgozott. Ő volt a Battlefield: Hardline kreatív direktora.

Ismét van rendezője a Tomb Raider-sorozatnak miután az előző, Brian Horton nyolc hónappal ezelőtt úgy gondolta, elmegy Call of Dutyt csinálni az Infinity Wardhoz. Ezért most Ian Milham, a Visceral Games volt művészeti igazgatója vette át a frencsájz irányítását. Az úriember korábban rendezőként dolgozott a Battlefield: Hardline-on, illetve ő volt a Dead Space-széria kreatív igazgatója.

Milham mindig is nagy szerelmese volt a kalandjátékoknak, aki már csodálta egy ideje a Crystal Dynamics munkásságát. Szerinte a csapat remek narratívával és látvánnyal kényeztette el a rajongóit, mindezt mély játékmenettel párosították, megadva a játékosoknak a választás lehetőségét.

A szakember hivatalos titulusa rendező lesz a Crystal Dynamicsnél. Noha még nem jelentették be a Rise of the Tomb Raider folytatását, az már biztos, hogy Milham kezei alatt formálódik majd kerek egésszé.

11.
11.
PaprikaJancsi
Már várom a kokain égetés milyen lesz Lara szemszögéből, és arra, hogy ki lesz az árul el minket az új részben, és pártol át a gonoszokhoz. Aki játszott a Hardline-al, vagy az Army of Two 3-mal az tudja miről beszélek. :D
10.
10.
Dízel
"Ő volt a Battlefield: Hardline kreatív direktora."
Akkor befellegzett a TR sorozatnak ha ennek a kreativságára fognak alapozni...
9.
9.
leviske
#7: Mondjuk komoly behatása a franchise-ra nem hiszem, hogy lesz. Ha Horton helyére vették fel tényleg, akkor Neuburger ott lesz mellette. A kreatív igazgató meg feltételezem a továbbiakban is Hughes.
7.
7.
Gykrizsi
Te jó ég! Ki hívta ezt az embert ide. Ezek a Dead Space 3 óta nem csináltak jó játékot, és már az is ezer sebből vérzett, csupán a hangulat vitte el a hátán.
2.
2.
user101
Vagy egyszerűen elég lett volna annyit írni, hogy ezentúl a TR-ből is BF-lesz. Kész, vége, pont, mindenki örül... :DDD
1.
1.
Nem szőrözés de egyszer azárt át kéne olvasni a cikket mielőtt kimegy...

"Ezúttal Ian Milham, a Visceral Games vette át a..." - A visceral games milye? vezetője? rendezője?

"Szerinte a csapat remek narratívval és látvánnyal kényeztette" - narratívával

"mindezt mély rendszerekkel párosították, megadva a játékosoknak a választás lehetőségét." - Ezt értem, de attól még értelmetlen így külön, hogy mik azok a rendszerek, játékmenetbeli dolgok ezek vagy mik? És igen, értem hogy azok mert a második tagmondat megmondja, de akkor is ez elég gyenge fordítás az angolból, mert szernitem onnan van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...