November tizedikén érkezik a NFS: Carbon

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Általában az EA-címek egy napon érkezik minden platformra a szovjet fogyasztók kivételével: a kiadó a november 10-ei dátumot jelölte meg megjelenési napnak.
Általában az EA-címek egy napon érkezik minden platformra a szovjet fogyasztók kivételével: a kiadó a november 10-ei dátumot jelölte meg megjelenési napnak.



Külföldi lapokat olvasgatván értesültünk róla, hogy az Electronic Arts egy sajtóközleményben hintette el a soron következő Need for Speednek, a Carbonnak megjelenési dátumát, mely ezek szerint november tizedike, s a játék e napon PS2, PS3, Xbox, Xbox 360, Gamecube, PC, Nintendo DS, PSP és GBA platformokra érkezik.

A PS3-as verzió miatt nem izgulunk, ő majd a későbbi premier után érkezik. Ám mi a helyzet a Wii-átirattal? Egy következő sajtólevélből tudtuk meg, hogy a Nintendo következő generációs gépére november harmadikán, vagyis egy héttel korábban érkezik az új autós-őrület. No gondolkozzunk csak el! Mi értelme volna kiadni hét nappal korábban Wii-re a játékot, hacsak ez a nap nem a konzol boltba kerülését jelentené?

Újabb lehetséges dátumot írhattunk fel így a listára, melyen a korábban is feltételezett Wii-megjelenési napok szerepelnek. Kíváncsian várjuk már a hivatalos bejelentést a Nintendo részéről!
6.
6.
Nokian
Nekem ugy kb 2 hét mulva meglessz! :D:D
5.
5.
kzsolt4444
Cott nem kell oda 4 hónap már egyse kell azt a kezedbe tarthatod a demót:D

mer a teljes majd kiderül hogy kellessz e a demó után.

mer ha szar az kiderül a demóból is nem??? na csá

4.
4.
HIJEJ
szerintem most is nagyott remekelnek de en is remelem hogy nagyobb elmeny lesz mint barmelyik mas ezelotti NFS mar nagyon varom
3.
3.
fojesz
Én megszavazok egy próbát a Carbonnak, ugyanis ez a csapatos versenyzés határozottan jónak tűnik! :)
2.
2.
TOM X
nem 4 nap! Hanem kb 34 nap!
1.
1.
TOM X
Ez nem lehet! Egy csomó oldalon olvastam hogy szeptember 6.-án fog megjelenni! Meg minden carbon videó alján ott van hogy szept 6.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...